X

Με… «όπλο» τα ερωτικά χάδια ξάφρισαν ηλικιωμένο αγρότη

«Φτερά» έκαναν 300 ευρώ από την τσέπη ηλικιωμένου αγρότη ύστερα από την ερωτική… επίθεση που δέχθηκε από δύο τσιγγάνες.

Ant1news

Δύο τσιγγάνες πλησίασαν τον ηλικιωμένο συνταξιούχο αγρότη την ώρα που εργαζόταν στο αμπέλι του σε αγροτική περιοχή έξω από τις Δαφνές Ηρακλείου και του ζητούσαν δουλειά. Όταν ο 81χρονος άντρας τους απάντησε ότι δεν υπήρχαν δουλειές στην περιοχή, ξαφνικά οι δύο αδίστακτες γυναίκες άρχισαν να ερωτοτροπούν χαϊδεύοντας τον και του έταζαν στιγμές απόλαυσης προκειμένου να τους βρει δουλειά. Ξαφνικά όμως τα ερωτικά χάδια σταμάτησαν και οι δύο γυναίκες έγιναν καπνός. Ο ηλικιωμένος όταν συνήλθε από το... σοκ, αντιλήφθηκε ότι του είχαν «βουτήξει» 300 ευρώ μέσα από την τσέπη του, όμως τότε ήταν αργά...

Ο 81χρονος πήγε στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Μύρωνα και κατήγγειλε την κλοπή και όταν οι αστυνομικοί του έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων  αναγνώρισε τις δύο γυναίκες, που έχουν «ξαφρίσει» και άλλους ηλικιωμένους με παρόμοιες επιθέσεις... αγάπης! Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη.

Άλλες τρεις νεαρές γυναίκες κατάφεραν να αδειάσουν το ταμείο ενός καταστήματος στα Χανιά, κρατώντας απασχολημένη την 30χρονη ιδιοκτήτρια. Δύο 25χρονες και μία 22χρονη, άρπαξαν 510 ευρώ και έσπευσαν να εξαφανιστούν αλλά  συνελήφθησαν από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Νέας Κυδωνίας και ανακρίνονται για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές, πριν οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.