X

Kαταγγελία ανηλίκου για άγριο ξυλοδαρμό του σε ξενοδοχείο

Πρωτοφανές περιστατικό σε ξενοδοχείο στην Κρήτη. Τι καταγγέλλει η μητέρα του 17χρονου, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ant1news

Ένας ανήλικος εργαζόμενος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τρεις άνδρες το βράδυ της Τετάρτης, σε ξενοδοχείο στην περιοχή Σταλίδα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η μητέρα του ανήλικου θύματος κατήγγειλε στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιο Βοργιά, τα τρία ενήλικα άτομα που χτύπησαν άγρια τον γιο της.

Στην καταγγελία της η μητέρα του 17χρονου αναφέρει, ότι οι τρεις άνδρες για να μη γίνουν αντιληπτοί από τους υπόλοιπους εργαζόμενους και του πελάτες του ξενοδοχείου, οδήγησαν τον γιο της σε ένα δωμάτιο και εκεί τον χτύπησαν άγρια στο κεφάλι και στα γενετικά όργανα.

Ο 17χρονος, κατόρθωσε να ξεφύγει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου και σε κατάσταση σοκ μπήκε σε λεωφορείο  του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του, στο Ηράκλειο. Ο οδηγός του λεωφορείου βλέποντας τον ανήλικο χτυπημένο και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να παραλάβει τον νεαρό και να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Άμεσα ενημερώθηκε η οικογένεια του θύματος με τη μητέρα του 17χρονου να προχωρά σε καταγγελία εις βάρος τριών ενήλικων ατόμων, στο Α.Τ. Χερσονήσου. Παράλληλα ενημερώθηκε και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, προκειμένου να εξετάσει την σοβαρή αυτή καταγγελία, με θύμα τον ανήλικο εργαζόμενο.

Το πρωί, ο 17χρονος, επεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, με θετικά αποτελέσματα, ενώ η αστυνομία αναζητάει τρεις άντρες, ως δράστες της επίθεσης.

Στη καταγγελία της η μητέρα του νεαρού διευκρινίζει, ότι ένας από τους δράστες φέρεται να είναι στέλεχος της Διεύθυνσης Προσωπικού του ξενοδοχείου, που μαζί με τον αδερφό του, ο οποίος επίσης εργάζεται στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και έναν φίλο τους, χτύπησαν βάναυσα τον 17χρονο.

Το ΕΚΗ καταδικάζει το πρωτοφανές αυτό περιστατικό και καλεί την Δ/νση του Ξενοδοχείου και εξετάσει την σοβαρή αυτή καταγγελία και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους συνεπλάκησαν στην επίθεση εις βάρος του ανήλικου εργαζομένου.