X

Κούρσα τρόμου για οδηγό ταξί

Ο άτυχος ταξιτζής γρονθοκοπήθηκε από τουρίστα. Πώς ξεκίνησε ο καυγάς. Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία.

Ant1news

Ένας οδηγός ταξί στο Ηράκλειο Κρήτης πήρε “κούρσα” δύο ζευγάρια τουριστών, από τον Αρόλιθο, με προορισμό γνωστό ξενοδοχείο στην Αμμουδάρα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr ο οδηγός καταγγέλλει πως λίγο μετά την επιβίβαση τους, οι επιβάτες άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα μεταξύ τους, μιλώντας στη γλώσσα τους, και μάλιστα ο ένας από αυτούς χτυπούσε με τις γροθιές του τον έτερο άντρα που βρίσκονταν στη θέση του συνοδηγού.

Μάλιστα ο άνδρας που καθόταν στο πίσω κάθισμα άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, ενώ αυτό ήταν εν κινήσει, με στόχο να αναγκάσει τον οδηγό να ακινητοποιήσει το ταξί. Αφού κατευθύνθηκε στο παράθυρο του οδηγού, άρχισε να τον γρονθοκοπεί στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει τραύμα στο μάτι, όπως καταγγέλλεται.

Τότε ο οδηγός κάλεσε την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και προσήγαγε το ένα από τα δύο ζευγάρια. Τα άλλα δύο άτομα κατάφεραν να ξεφύγουν...

Εναντίον των δύο συλληφθέντων έχουν ασκηθεί διώξεις για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, φθορά ξένης περιουσίας και εξύβριση.

Η υπόθεση, που κινήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου, πήρε αναβολή για την  ερχόμενη Πέμπτη.

Σοκαρισμένος από το περιστατικό δηλώνει, μέσω της συνηγόρου του, ο οδηγός ταξί, ο οποίος φοβάται να πιάσει και πάλι το τιμόνι.«Ο πελάτης μου φοβήθηκε ακόμα και για την ζωή του. Είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες τέτοιες συμπεριφορές από τουρίστες» τόνισε χαρακτηριστικά η ίδια.