X

“Κατέβασαν ρολά” και στην Καβάλα

Ασφυκτικά γεμάτη κόσμο η πλατειά Καπνεργάτη. Στην συγκέντρωση συμμετείχαν εργαζόμενοι όλων των παραγωγικών τάξεων και φορέων. Κλειστά και τα εμπορικά καταστήματα.

Ant1news

Αποκομμένο για περισσότερες από δύο ώρες παρέμεινε το μεγαλύτερο μέρος του κέντρου της Καβάλας από τα δεκάδες τρακτέρ και φορτηγά αυτοκίνητα, οι οδηγοί των οποίων συμμετείχαν στη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Η πλατεία Καπνεργάτη ήταν ασφυχτικά γεμάτη, όπως φαίνεται και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το kavalanews.gr, με δεκάδες εκατοντάδες πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στο νέο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο, ενώ κυριάρχησαν τα συνθήματα για έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.

Εργαζόμενοι όλων των παραγωγικών τάξεων και φορέων συμμετείχαν ενεργά στη σημερινή μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση, ενώ με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου και της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών τα καταστήματα παρέμειναν κλειστά. Κλειστές επίσης έμειναν όλες σχεδόν οι αλυσίδες πολυκαταστημάτων και σούπερ μάρκετ.

Ωστόσο, οι λιγοστές καφετέριες που ήταν ανοιχτές κατά την ώρα της απεργιακής συγκέντρωσης και της πορείας που ακολούθησε δέχθηκαν τις έντονες αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων.