X

Ληστής με κουκούλα εισβάλει σε μίνι μάρκετ (βίντεο)

Σοκαρισμένη η ιδιοκτήτρια προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της ενώ ο δράστης την απειλούσε με όπλο.

Ant1news

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στην Καρδίτσα. Συγκεκριμένα, μασκοφόρος, με την απειλή όπλου εισέβαλε σε μίνι μάρκετ και απέσπασε την είσπραξη από το ταμείο.

Η ιδιοκτήτρια κάθονταν στο κατάστημα με μια φίλη της και ξαφνικά μπήκε σε αυτό ένας άντρας μεταξύ 25 και 35 ετών και προτάσσοντας όπλο, ζήτησε να του δώσουν τα χρήματα από το ταμείο.

Η γυναίκα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το alithianews.gr, άνοιξε το συρτάρι, πήρε χαρτονομίσματα και κέρματα ύψους 150€ περίπου και τα έδωσε στον ληστή, ο οποίος πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε.

Όταν ξεπέρασε το αρχικό σοκ, κάλεσε την αστυνομία που πήρε το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διαθέτει το κατάστημα με σκοπό την ανεύρεση του δράστη.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη περιοχή έχουν σημειωθεί και άλλα περιστατικά βίας το τελευταίο διάστημα.

 

Συγκεκριμένα, άγνωστοι έχουν σπάσει τα τζάμια ή έχουν διαρρήξει τρία ή τέσσερα αυτοκίνητα ενώ έχουν διαρρήξει και μια τουλάχιστον επιχείρηση.

Η αστυνομία οφείλει να ενισχύσει την αστυνόμευση στην περιοχή μιας και οι παθόντες εικάζουν ότι πιθανών να πρόκειται για τον ίδιο δράστη που μάλλον πρόκειται για εξαρτημένο άτομο που κάνει τα πάντα για την εξασφάλιση της δόσης του.