X

Φονική σύγκρουση τρένου με ΙΧ

Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβατών του αυτοκινήτου.

Ant1news

(εικόνα αρχείου)

Φονική αποδεικνύεται η σύγκρουση τρένου με ΙΧ σε αγροτική περιοχή του Μυριόφυτου Κιλκίς. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις άνθρωποι, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, που είχε κατεύθυνση προς τις Σέρρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αγροτικό όχημα επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τις γραμμές του τρένου, απο αφύλακτη διάβαση. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι λαμαρίνες του αυτοκινήτου διαλύθηκαν με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν σε αυτό δύο απο τους επιβάτες του αυτοκινήτου.

Στο σημείο έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, καταφέρνοντας να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες, όμως δυστυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες απο την Πυροσβεστική, η μία γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς διακομίστηκαν η γυναίκα, η οποία πιστοποιήθηκε ότι ήταν νεκρή, ένας άνδρας σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η τρίτη επιβάτιδα έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του Γ.Ν. Κιλκίς, Θεόδωρος Ρεβενάκης.

«Ο άντρας είναι σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνώθηκε και ετοιμάζουμε τη διακομιδή του στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης», σημείωσε ο κ. Ρεβενάκης.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Κιλκίς, «σταθερή κρίνεται η κατάσταση της γυναίκας, η οποία φέρει κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις και εισήχθη στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου».