X

Σοκάρουν οι εικόνες από τον άνθρωπο-ελέφαντα στη Κίνα

Σπάνια αρρώστια έχει παραμορφώσει  σε τέτοιο βαθμό το πρόσωπο του άτυχου Κινέζου που μοιάζει να έχει την μορφή ελέφαντα.

Ant1news

Ο 37χρονος Κινέζος Χούανγκ Τσουνκάι έχει μια πολύ σπάνια ασθένεια. Από τότε που άρχισε να αντιλαμβάνεται τον εαυτό του πάσχει από μια ακραία περίπτωση  νευροϊνωμάτωσης και καθώς η οικογένεια του διαβιούσε σε συνθήκες απόλυτης φτώχιας, δεν είχε καταφέρει να λάβει ιατρική φροντίδα για 30 ολόκληρα χρόνια.

Η χαρακτηριστική δυσμορφία που του έχει  προκαλέσει η ασθένεια αυτή του «χάρισε» το παρατσούκλι άνθρωπος-ελέφαντας. Το πρόβλημα δεν έγκειται τόσο στην εικόνα του άτυχου άνδρα αλλά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει εξ αιτίας της ασθένειας του στην καθημερινή του ζωή.

Η απίστευτη ιστορία του Χούανγκ Τσουκνάι έγινε γνωστή πριν από 7 χρόνια, όταν τηλεοπτικό δίκτυο τον ανακάλυψε και παρουσίασε την εικόνα  του στο κόσμο, ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη και εξασφαλίζοντας τα χρήματα που χρειάζονταν για να γίνουν οι απαιτούμενες επεμβάσεις.

Τότε αφαιρέθηκαν από το πρόσωπο του τα 21 από τα 25 κιλά του μεγαλύτερο όγκου που τον εμπόδιζαν να φάει και να κοιμηθεί. Πρόσφατα υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση και του αφαιρέθηκε ένας όγκος που κρεμόταν από το πρόσωπο του και έφτανε ως τη μέση του, διευκολύνοντας περαιτέρω τις κινήσεις του.

 

Όπως εξομολογήθηκε ο 37χρονος Κινέζος, στο παρελθόν τον είχαν πλησιάσει ιδιοκτήτες τσίρκου και του είχαν ζητήσει να εμφανίζεται εκεί. Ήταν τόσο μεγάλη η στεναχώρια του, που όπως αποκάλυψε, τον έκανε να σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.