X

Απίστευτα τροχαία με μεγάλα οχήματα

Ένα φορτηγό προκάλεσε ατύχημα, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό του οδηγού του μέσα σε αυτό, ενώ ένα ασθενοφόρο έγινε αιτία για τον τραυματισμό δύο πεζών.

Ant1news

Ένα φορτηγό που μετέφερε λαχανικά τράκαρε με ένα άλλο φορτηγό σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στην ανατολική Κίνα, με αποτέλεσμα να παγιδευτεί μέσα σε αυτό ο οδηγός του.

Πυροσβέστες και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό και τη γυναίκα του φορτηγού, του οποίου η καμπίνα είχε «τσαλακωθεί», ενώ τα λάστιχά του είχαν πάρει φωτιά.

Η σύζυγος του οδηγού βγήκε άμεσα, αλλά για τον απεγκλωβισμό του άνδρα ήταν απαραίτητη η χρήση εργαλείων και χρειάστηκε μία ώρα μέχρι να βγει από το όχημα.

Τα αίτια του ατυχήματος ερευνώνται από τις Αρχές της Κίνας.

Σε μία δεύτερη επαρχία της ανατολικής Κίνας, ένα ασθενοφόρο πέρασε διασταύρωση με κόκκινο, τράκαρε με διερχόμενο όχημα και χτύπησε δύο πεζούς.

Στο ασθενοφόρο υπήρχε ασθενής, ο οποίος χτύπησε ελαφρά, προσκρούοντας στην αριστερή πλευρά του διερχόμενου οχήματος.

Το αυτοκίνητο στροβιλίστηκε και χτύπησε δύο περαστικούς από το σημείο, οι οποίοι υπέστησαν και την μεγαλύτερη ζημιά.

Σύμφωνα με έρευνα της αστυνομίας, ο ασθενής που μεταφερόταν με το ασθενοφόρο δεν ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, συνεπώς δεν συνέτρεχε λόγος για να τρέχει με τόσο μεγάλη ταχύτητα το όχημα.

Ο οδηγός του ασθενοφόρου ανέλαβε όλη την ευθύνη του ατυχήματος, του επιβλήθηκε πρόστιμο 200 γουάν και του αφαιρέθηκαν βαθμοί από το δίπλωμα.