X

Ο έρωτας την οδήγησε σε Fast Food για μια ολόκληρη εβδομάδα!

Το αγόρι της την εγκατέλειψε κι εκείνη έπνιξε τον καημό της μέσα στις φτερούγες κοτόπουλου επί μια ολόκληρη εβδομάδα χωρίς διακοπή.

Ant1news

Η Tan Shen, 26 ετών από την επαρχία Σετσουάν της Κίνας, έπεσε σε βαριά κατάθλιψη όταν το αγόρι της αποφάσισε να την αφήσει και της το ανακοίνωσε. Η νεαρή Κινέζα απογοητευμένη αποφάσισε να βάλει κάτι στο στόμα της και μπήκε σε ένα κατάστημα KFC, για να φάει μερικές φτερούγες κοτόπουλου.

Τώρα είτε οι φτερούγες ήταν νοστιμότατες, είτε η κατάθλιψη πολύ βαριά, είτε όπως δήλωσε η ίδια χρειαζόταν πολύ χρόνο για να σκεφτεί, με αποτέλεσμα να παραμείνει μέσα στο κατάστημα για μια ολόκληρη εβδομάδα τρώγοντας τις φτερούγες για τις οποίες μπήκε.

«Τριγυρνούσα νοιώθοντας άθλια και αποφάσισα να σταματήσω στο KFC. Δεν ήξερα πόσο θα έμενα εκεί, απλά χρειαζόμουν μερικές φτερούγες κοτόπουλου. Αλλά όταν μπήκα μέσα, αποφάσισα ότι χρειαζόμουν καιρό για να σκεφτώ. Και μετά παρήγγειλα άλλη μια μερίδα κοτόπουλο με  extra large πατάτες. Δεν ήθελα να γυρίσω σπίτι μου, ήταν γεμάτο από τις αναμνήσεις του. Έτσι, έμεινα εκεί» δήλωσε η ερωτοχτυπημένη κοπέλα.

Στην αρχή και καθώς το κατάστημα παραμένει ανοικτό 24 ώρες το εικοσιτετράωρο οι υπάλληλοι δεν κατάλαβαν τι συμβαίνει αλλά μετά από κάνα-δυο μέρες άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι η φιγούρα της είχε γίνει πολύ οικεία.

Ένας από τους υπαλλήλους ο 22χρονος Jiang Li Lung είπε. «Δουλεύουμε σε βάρδιες εδώ μέσα και το κατάστημα είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο, έτσι δεν βλέπουμε όλους τους ανθρώπους που μπαινοβγαίνουν. Στην αρχή κανείς δεν την είχε προσέξει. Αλλά μετά από μερικές ημέρες μου φάνηκε σαν γνωστό πρόσωπο. Τότε συνειδητοποίησα ότι την σέρβιρα τις τρεις τελευταίες ημέρες και ότι δεν έφυγε ποτέ πραγματικά. Ήταν πολύ ήσυχη και πλήρωνε κανονικά, οπότε ήταν δύσκολο να την ξεχωρίσεις».

Μετά από μια εβδομάδα τα τοπικά ΜΜΕ έμαθαν για το περιστατικό κι άρχισαν να την φωτογραφίζουν και να γράφουν γι’αυτήν. Τότε συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να εγκαταλείψει την πόλη και να γυρίσει στους γονείς της όπως δήλωσε η ίδια.