X

Απίστευτα περιστατικά με οδηγούς λεωφορείων στην Κίνα

Σε μία περίπτωση, ένας εξαγριωμένος επιβάτης πέταξε τον οδηγό έξω από το λεωφορείο! Σε μία άλλη, όμως, ήταν ο φύλακας «άγγελος» για έναν ηλικιωμένο.

Ant1news

Επιβάτης λεωφορείου στην πόλη Χαρμπίν της Κίνας εξοργίστηκε από το γεγονός ότι ο οδηγός αρνήθηκε να τον περιμένει σε στάση και αφού επιβιβάστηκε, όρμησε κατά πάνω του, τον άρπαξε από το γιακά και τον πέταξε έξω… ενώ το λεωφορείο βρισκόταν εν κινήσει.

Σαστισμένος ένας άλλος επιβάτης, που βρισκόταν δίπλα στον οδηγό, άρπαξε αρχικά το τιμόνι και στη συνέχεια κατάφερε να σταματήσει το όχημα.

Περίπου 50 άνθρωποι, που βρίσκονταν μέσα στο λεωφορείο, κινδύνευσαν από την απερίσκεπτη ενέργεια του δράστη, ο οποίος συνελήφθη για την επίθεση στον οδηγό και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης.

Στην πόλη Κουνμίνγκ της Νότιας Κίνας, ένας οδηγός λεωφορείου έσωσε τη ζωή ηλικιωμένου επιβάτη.

Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας δείχνουν τον ηλικιωμένο να σωριάζεται αναίσθητος. Για καλή του τύχη, ο οδηγός του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο για να τον διακομίσει στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο ηλικιωμένος ανέβασε υψηλή πίεση και έχασε τις αισθήσεις του εξαιτίας αναπνευστικού προβλήματος. Αφού του δόθηκε η απαραίτητη αγωγή, πήρε εξιτήριο.