X

Το παιχνίδι παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία για δύο αγοράκια

Ένα παιδί τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη σε υπόνομο, ενώ ένα άλλο καταπλακώθηκε από σωρό με χαλίκια.

Ant1news

Ένα 9χρονο αγόρι στην κοινότητα Χονότ της βόρειας Κίνας έπαιζε με πυροτεχνήματα μαζί με τους φίλους του, όταν από διαρροή αερίου προκλήθηκε έκρηξη σε υπόνομο που βρισκόταν λίγο μακρύτερα.

Η έκρηξη συγκλόνισε την περιοχή και εκτόξευσε τον μικρό σε ύψος δέκα μέτρων.  Το αγοράκι έπεσε με το κεφάλι στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου και τραυματίστηκε σοβαρά.

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι και κατάγματα και οι γιατροί λένε ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο και η κατάστασή του είναι σταθερή.

Αγωνιώδεις προσπάθειες κατέβαλαν οι άνδρες των σωστικών συνεργείων στην περιοχή Τσονγκζούο της νότιας Κίνας για να απεγκλωβίσουν ένα αγοράκι που θάφτηκε μέσα σε ένα βουνό από χαλίκια.

Το αγοράκι έπαιζε σε εργοστάσιο τούβλων, όπου είχε πάει με τους γονείς του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες καταπλακώθηκε από τα χαλίκια.

Στην αρχή, οι απεγνωσμένες προσπάθειες των συγγενών του δεν έφερναν αποτέλεσμα, καθώς δεν μπορούσαν να ξεθάψουν το παιδί, αφού οι τρύπες που άνοιγαν έκλειναν αμέσως.

Οι διασώστες τοποθέτησαν πλάκες για να συγκρατήσουν τα χαλίκια μέχρι να καταφέρουν να βγάλουν ζωντανό το αγοράκι μετά από επιχείρηση περίπου 30 λεπτών.