X

Μητέρα έσωσε τον γιο της πριν την «καταπιούν» κυλιόμενες σκάλες

Σοκάρει το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας! Παγώνει το αίμα η θυσία της μάνας και η στιγμή του φρικτού θανάτου της.

Ant1news

Φρίκη προκαλεί σε ολόκληρο τον κόσμο το βίντεο που δείχνει μία μητέρα να σπρώχνει το παιδί της για να σωθεί την ώρα που την «καταπίνουν» κυλιόμενες σκάλες.

Το φρικτό αυτό δυστύχημα συνέβη στην Κίνα, στο εμπορικό κέντρο Anliang, όταν η 30χρονη γυναίκα ανέβαινε με τον ανήλικο γιο της τις σκάλες για να βγει από το κτίριο.

Ξαφνικά η καταπακτή μπροστά στο τελευταίο σκαλί στις κυλιόμενες άνοιξε και η γυναίκα έπεσε μέσα. Η πρώτη της αντίδραση ήταν να σπρώξει το παιδί της για να σωθεί, το οποίο και έπιασαν δύο εργαζόμενες που βρίσκονταν στο σημείο.

Αν και η γυναίκα άπλωσε το χέρι της και πιάστηκε από μία άλλη γυναίκα, δεν κατάφερε να κρατηθεί και γλίστρησε στον εσωτερικό μηχανισμό, από όπου την απεγκλώβισαν νεκρή τα συνεργεία ύστερα από τέσσερις ώρες.

Εργασίες συντήρησης μόλις είχαν πραγματοποιηθεί στις κυλιόμενες σκάλες του πολυκαταστήματος Anliang στην Σινγκτσού της κεντρικής επαρχίας Χουμπέι και οι συντηρητές είχαν ξεχάσει να βιδώσουν πίσω στη θέση του το προστατευτικό κάλυμμα, αναφέρει τοπικό δημοσίευμα.

Το οπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας έχει κάνει το γύρο του κόσμου, ενώ τα περισσότερα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου εκφράζουν οργή κατά της διοίκησης του εμπορικού κέντρου.