X

Βρέφος βρέθηκε σε αποχέτευση τουαλέτας

Συγκλονιστικές εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου με το νεογέννητο κοριτσάκι στα χέρια του «φύλακα άγγελού» της.

Ant1news

Οι φωτογραφίες ενός αστυνομικού που έσωσε ένα νεογέννητο μωρό, το οποίο εντόπισε στην αποχέτευση δημόσιας τουαλέτας στο Πεκίνο, κάνει το γύρο του διαδικτύου ραγίζοντας καρδιές.

Το κοριτσάκι επέζησε και χάρη στον «φύλακα άγγελό» της νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο.

Το αστυνομικό τμήμα στο οποίο υπηρετεί ο αστυνομικός δέχτηκε κλήσεις από πολίτες που άκουσαν το κλάμα του μωρού μέσα από τουαλέτα και ο αστυνομικός έσπευσε στο σημείο, όπου ανακάλυψε το βρέφος.

«Το κεφάλι του μωρού ήταν προς τα κάτω και όλο του το σώμα είχε βυθιστεί στην αποχέτευση. Μόνο τα ποδαράκια του ήταν έξω» περιγράφει ο αστυνομικός.

Γύρω από την τουαλέτα υπήρχαν αίματα, κάτι που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι το παιδί γεννήθηκε εκεί. Πλέον οι έρευνες προσανατολίζονται στην εύρεση της μητέρας του βρέφους.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται μωρό σε αυτή την κατάσταση στην Κίνα. Το 2013 ένα νεογέννητο αγοράκι είχε βρεθεί από πυροσβέστες στην αποχέτευση σπιτιού και για τον απεγκλωβισμό του είχε χρειαστεί να κόψουν τους σωλήνες. Το αγόρι εκείνο είχε υποστεί μελανιές και κοψίματα, ωστόσο είχε επιζήσει. Το 2014, σε αντίστοιχο περιστατικό, νεογνό είχε βρεθεί σε αποχέτευση φοιτητικής εστίας.