X

Μηχανή καρφώνεται σε φορτηγό και τυλίγεται στις φλόγες (βίντεο)

Σοκαριστικό ατύχημα κατεγράφη από κάμερες ασφαλείας. Από θαύμα και έγκαιρη παρέμβαση οδηγού άλλου φορτηγού σώθηκε ο μοτοσικλετιστής.

Ant1news

Η ακαριαία αντίδραση οδηγού και περαστικών από το σημείο ήταν που έσωσαν τη ζωή ενός μοτοσικλετιστή που προσέκρουσε πάνω σε φορτηγό, με αποτέλεσμα η μηχανή του να τυλιχθεί στις φλόγες.

Η φωτιά γρήγορα εξαπλώθηκε και στο φορτηγό, πάνω στο οποίο προσέκρουσε η μηχανή.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός του φορτηγού το εγκατέλειψαν εγκαίρως και δεν υπέστησαν τον παραμικρό τραυματισμό.

Το σοκαριστικό τροχαίο, που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο σε επαρχία της Κίνας, έγινε όταν η μηχανή δεν έκοψε ταχύτητα ούτε σταμάτησε, ενώ το φορτηγό διέσχισε τον κάθετο δρόμο πάνω στον οποίο κινείτο.

Το βίντεο, που έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, είναι πραγματικά σοκαριστικό, καθώς φαίνεται η μηχανή να πέφτει με φόρα πάνω στο φορτηγό κι αμέσως να τυλίγεται στις φλόγες, μαζί με τον οδηγό της.

Ένα δεύτερο φορτηγό, ωστόσο, που ακολουθούσε το πρώτο, σταμάτησε και ο οδηγός του κατέβηκε και βοήθησε τον φλεγόμενο οδηγό της μοτοσικλέτας που κειτόταν στην άσφαλτο.

Επιπλέον, κάλεσαν την Πυροσβεστική και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον μοτοσικλετιστή σε κοντινό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, έχει τραύματα, τα οποία όμως δεν απειλούν τη ζωή του.

Τα πρώτα στοιχεία των ερευνών, όπως και το βίντεο, δείχνουν ότι η μηχανή κινείτο τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβε να σταματήσει για να αποφύγει το φορτηγό.