X

Βίντεο – σοκ: 3χρονα το “σκάνε” από παιδικό σταθμό και βγαίνουν στη λεωφόρο

Χωρίς καθόλου επίβλεψη από κάποιον ενήλικα βγήκαν τρέχοντας σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

Ant1news

Αυτό θα πει είχαν Άγιο! Ο λόγος για δύο παιδιά, ηλικίας μόλις 3 ετών που βγήκαν ανενόχλητα από τον βρεφονηπιακό σταθμό ανοίγοντας τις μπροστινές πόρτες και στη συνέχεια έτρεξαν προς ένα δρόμο με μεγάλη κίνηση.

Σε υλικό από κάμερες ασφαλείας που είδε το φως της δημοσιότητας διακρίνονται τα δύο μικρά παιδιά να είναι χωρίς την επίβλεψη κάποιου ενήλικα και τελικά να βγαίνουν εκτός του σταθμού και να τρέχουν στον πολυσύχαστο δρόμο. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα γίνονται αντιληπτά από τροχονόμους, οι οποίοι τρέχουν προς το μέρος τους και ο ένας τα πιάνει από το χέρι για να τα οδηγήσει εκτός του δρόμου. «Φώναξα και δύο από του συναδέλφους μου έτρεξαν πίσω τους και τα έπιασαν. Έκαναν σήμα να σταματήσει η κυκλοφορία, ενώ τα οδηγούσαν σε ασφαλές μέρος», είπε μία από τις τροχονόμους.

Το πιο συγκλονιστικό όμως ότι οι δύο δασκάλες φαίνονται να αγνοούν παντελώς το γεγονός ότι δύο από τους μαθητές τους εξαφανίστηκαν. Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία Guangdong της νότιας Κίνα, το μεσημέρι της 21ης Νοεμβρίου.