X

Βίντεο σοκ: “σάπισε” στο ξύλο την ηλικιωμένη που φρόντιζε

Σοβαρά τραυμάτισε την ηλικιωμένη που υποτίθεται ότι θα πρόσεχε μία γυναίκα. Καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας.

Ant1news

Σοβαρά τραυματίστηκε μία ηλικιωμένη από τη γυναίκα που την κρατούσε. Η επίθεση έγινε στην βορειοανατολική Κίνα και καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας.

Στο βίντεο φαίνεται η 83χρονη που είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και καβγαδίζει με τη γυναίκα που την φροντίζει, όταν ξαφνικά η 62χρονη αρπάζει τη μαγκούρα της γιαγιάς και τη χτυπά ασταμάτητα.

Η ηλικιωμένη υπέστη πολλά τραύματα στο κεφάλι και το αριστερό της μάτι, ενώ της έγιναν δεκάδες ράμματα.

Όταν έπειτα από μερικές ώρες ο γιος της γυναίκας πήγε να την επισκεφτεί, αντί εκείνης βρήκε λίμνη αίματος στο στρώμα της.

Τελικά την βρήκε σε νοσοκομείο με εξειδίκευση στους ηλικιωμένους, ενώ έπαθε σοκ αντικρίζοντάς την σε αυτή την κατάσταση.

Η πρώτη του κίνηση ήταν να δει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και να καλέσει την Αστυνομία.

 

Σύμφωνα με τον εγγονό της γιαγιάς, η γυναίκα την πρόσεχε τους τελευταίους τέσσερις μήνες και φαινόταν υπεύθυνο άτομο. Ο καβγάς τους φαίνεται πως ξεκίνησε όταν η ηλικιωμένη της ζήτησε να την πάει στην τουαλέτα και εκείνη άργησε να της απαντήσει.

Πάντως, μετά το περιστατικό, η γυναίκα δεν ειδοποίησε την οικογένεια της ηλικιωμένης, επειδή «φοβόταν πολύ», όπως είπε. Τουλάχιστον, είχε ειδοποιήσει ασθενοφόρο που είχε μεταφέρει την 83χρονη στο νοσοκομείο.

Οι συγγενείς της γιαγιάς διαπίστωσαν ότι έφερε παλαιότερα σημάδια από μελανιές στα χέρια της, κάτι που υποδηλώνει ότι είχε πέσει θύμα βίας και στο παρελθόν.