X

Τρομακτικό τροχαίο σε αυτοκινητόδρομο της Κίνας (βίντεο)

Μεθυσμένος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο… απογειώθηκε και αφού προσέκρουσε σε μπαριέρα κατέληξε στη μέση του δρόμου.

Ant1news

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία της Σαγκάης από ένα τρομακτικό τροχαίο που σημειώθηκε, πριν από λίγες ημέρες, σε αυτοκινητόδρομο της πόλης.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας καταγράφεται η στιγμή που ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο “απογειώνεται”, προσκρούει σε προστατευτική μπαριέρα και αφού αναποδογυρίζει αρκετές φορές, καταλήγει στη μέση του οδοστρώματος, χωρίς ευτυχώς να χτυπήσει διερχόμενα οχήματα.

Όταν έφθασαν στο σημείο οι αστυνομικοί βρήκαν έναν ελαφρά τραυματισμένο άνδρα, ο οποίος υποστήριξε ότι ο οδηγός… το είχε βάλει στα πόδια.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, όμως, έλεγε ψέματα… αφού ο ίδιος ήταν ο οδηγός. Υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, που έδειξε ότι ήταν τύφλα στο μεθύσι.

Στην απολογία του, αργότερα, υποστήριξε ότι είχε μόλις αγοράσει το αυτοκίνητο και είχε βγει με τους φίλους του για να το γιορτάσει. Φαίνεται, όμως, πως ήπιε πολύ παραπάνω από όσο έπρεπε…