X

Μία διαφορετική ψήφος εμπιστοσύνης

Και τώρα που κατακάθισε ο κουρνιαχτός από τη συζήτηση της ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή και τα πολιτικά κόμματα ανασυντάσσονται ενόψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, ας πούμε το δικό μας «ναι» σε εκείνους τους χιλιάδες ανώνυμους που καθημερινά μάχονται για ένα καλύτερο αύριο.

Ant1news

Ας δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε όσους παρά τις δυσκολίες δεν το βάζουν κάτω και εξακολουθούν κάθε μέρα να αγωνίζονται και να ονειρεύονται.

Ψήφο εμπιστοσύνης στους νέους που προσπαθούν να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια και δεν οχυρώνονται πίσω από την ισοπεδωτική άποψη ότι η οικονομική κρίση τους στερεί τις ευκαιρίες.

Ψήφο εμπιστοσύνης στους ανέργους που δεν ελπίζουν μόνο σε κάποιο επίδομα ή σε «από μηχανής θεούς», αλλά διεκδικούν δυναμικά μία θέση εργασίας και αναζητούν καινοτόμες ιδέες για να επιστρέψουν στον επαγγελματικό στίβο.

Ψήφο εμπιστοσύνης σε όσους εργάζονται και προσπαθούν κάθε μέρα να γίνονται καλύτεροι.

Ψήφο εμπιστοσύνης στα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που δεν νιώθουν χαμένοι και αδύναμοι, αλλά με την εμπειρία μιας ολόκληρης ενθαρρύνουν και συμβουλεύουν τους νεότερους.

Ψήφο εμπιστοσύνης  στους γονείς που παρά τις εκατοντάδες καθημερινές δυσκολίες προσπαθούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε ένα περιβάλλον αισιόδοξο, κρατώντας τα όσο γίνεται μακριά από μίζερες αντιλήψεις.

Ψήφο εμπιστοσύνης σε όσους εθελοντικά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την ανακούφιση των αδύναμων κοινωνικών ομάδων.

Ψήφο εμπιστοσύνης σε όσους, ακόμα κι αν νιώθουν προδομένοι, εξακολουθούν να πιστεύουν σε αξίες και ιδανικά.

Ψήφο εμπιστοσύνης σε εκείνους που πλέον έχουν αντιληφθεί ότι κανένας δεν θα τους κάνει τη ζωή καλύτερη, εάν οι ίδιοι δεν προσπαθήσουν έμπρακτα να την αλλάξουν.