X

Την βίαζαν και την υποχρέωναν να παίζει σε ταινίες πορνό

Δεν είχε τέλος ο Γολγοθάς για την 31χρονη γυναίκα από την Αφρική η οποία κατάφερε να αποδράσει και να καταφύγει στην Αστυνομία.

Ant1news

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 30χρονη από το Καμερούν, στην Σαντορίνη και την υπόθεση διερευνά η Ελληνική Αστυνομία. Η άτυχη γυναίκα κατέφυγε την περασμένη Πέμπτη (16/10) στο αστυνομικό τμήμα Θήρας και κατήγγειλε απίστευτα πράγματα. Ο 31χρονος με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις την κρατούσε φυλακισμένη από τον περασμένο Σεπτέμβριο και την εξανάγκαζε σε ερωτικές συνευρέσεις μαζί με έναν ακόμα φίλο του 24 ετών, ο οποίος μάλιστα βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η νεαρή από την Αφρική, αυτό ήταν μόνο ένα μέρος των όσων υπέστη. Στα τέλη του περασμένου μήνα, υποχρεώθηκε να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και εκεί την παρέλαβε ένας 51χρονος ο οποίος την πήγε σε χώρο που έμοιαζε με κινηματογραφικό στούντιο και με την σειρά του την υποχρέωσε να έρθει σε ερωτική επαφή με αγνώστους βιντεοσκοπώντας την.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 31χρονο ο οποίος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου, όπου του ασκήθηκε δίωξη για πρόκληση σωματικών βλαβών, σωματεμπορία και παραβίαση προσωπικού απορρήτου. Στο σπίτι του στην Σαντορίνη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, τα περιεχόμενα του οποίου εξετάζονται στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.