X

Αυτό είναι το ζευγάρι που έπεσε σε γκρεμό στη Σαντορίνη (εικόνες)

Οι άτυχοι νέοι έχασαν τον έλεγχο της “γουρούνας” στην οποία επέβαιναν και έπεσαν σε χαράδρα 200 μέτρων, με αποτέλεσμα να βρουν φρικτό θάνατο.

Ant1news

Ένα ζευγάρι δασκάλων από τη Βρετανία είναι τα θύματα που δυστυχήματος που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στη Σαντορίνη.

Οι 25χρονοι Τόμπι και Μίλι Σάβιλ επισκέφθηκαν το νησί των Κυκλάδων για ολιγοήμερες διακοπές. Ενοικίασαν μία “γουρούνα” για τις μετακινήσεις τους, όμως μία βόλτα στον Προφήτη Ηλία έμελλε να έχει τραγική κατάληξη.

Όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Sun, που επικαλείται υπάλληλο του γραφείου που ενοικίασε το όχημα στο νεαρό ζευγάρι, ο οδηγός επιχείρησε να κάνει αναστροφή στη μέση του δρόμου, αλλά έχασε τον έλεγχο και η “γουρούνα” έπεσε σε γκρεμό 200 μέτρων, με αποτέλεσμα οι δύο επιβαίνοντες να βρουν τον θάνατο. Η εφημερίδα υπογραμμίζει πως στην περιοχή δεν υπάρχει κάποιος φράχτης ή προστατευτικό κιγκλίδωμα, που θα μπορούσε να αποτρέψει το δυστύχημα.

 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Αύγουστο του 2017. Η Μόλι δίδασκε σε καθολικό δημοτικό σχολείο στην πόλη Βόξχολ, ενώ ο Τόμπι ήταν καθηγητής Ιστορίας σε Ακαδημία του Μπρίξτον.