X

Η Μυτιλήνη γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο και τα ΕΛΤΑ θα είναι εκεί

Τα λείψανα του Αγίου των ερωτευμένων φυλάσσονται στην ιστορική εκκλησία της Φραγκοκλησσιάς στην πρωτεύουσα του νησιού.

Ant1news

Η Λέσβος φέτος θα κινηθεί σε ρυθμούς εορταστικούς στις 13 και 14 Φεβρουαρίου, σε ένα διήμερο αφιερωμένο στη μνήμη του Αγίου των Ερωτευμένων, του οποίου τα λείψανα φυλάσσονται στην ιστορική εκκλησία της Φραγκοκλησσιάς στην πρωτεύουσα του νησιού.

Ο Ειδικός Αναμνηστικός Φάκελος που θα κυκλοφορήσει από τα ΕΛΤΑ στις 14 Φεβρουαρίου 2015, με επικολλημένο συλλεκτικό γραμματόσημο σφραγισμένο με ειδική αναμνηστική σφραγίδα, είναι αφιερωμένος στη Μυτιλήνη και στον Άγιο Βαλεντίνο.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συμμετέχουν στους διήμερους πανηγυρικούς εορτασμούς και δίνουν στους κατοίκους και στους επισκέπτες του νησιού τη μοναδική ευκαιρία:

  • να φωτογραφηθούν με τον/την αγαπημένο/η τους και να αποτυπώσουν τον έρωτά τους σε ένα μοναδικό συλλεκτικό γραμματόσημο!
  • να προμηθευτούν ειδικούς αναμνηστικούς φακέλους, σημειωματάρια και πολλά ακόμα μοναδικά συλλεκτικά προϊόντα που κυκλοφορούν από τα ΕΛΤΑ ειδικά για τον ξεχωριστό εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου στη Μυτιλήνη!

Το τροχοταχυδρομείο των ΕΛΤΑ θα βρίσκεται, ειδικά για τον σκοπό αυτό, στο κέντρο της πόλης, στις αρχές της οδού Ερμού, την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ και το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και στο Δημοτικό Θέατρο το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.