X

Γαμπρός φόρεσε στρατιωτικό κράνος την ώρα της γαμήλιας τελετής

Το στρατιωτικό κράνος δεν συμβόλιζε κάτι για την μετά γάμο ζωή, αλλά ήταν μέσο προστασίας για τα κουφέτα που πέταγαν οι φίλοι του ζευγαριού.

Ant1news

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλά ευτράπελα που σημειώθηκαν την ώρα της γαμήλιας τελετής, αλλά αυτό που έγινε σε ναό της Λευκάδας την Κυριακή (12-10-2014), πραγματικά δεν έχει προηγούμενο.

Οι  ομολογουμένως ζωηροί φίλοι του ζευγαριού, είχαν ετοιμάσει μια σειρά από εκπλήξεις για το ευτυχές ζεύγος. Εκτός από το παραδοσιακό ρύζι την ώρα που ο παπάς έψαλλε το «Ησαΐα χόρευε», κάποιοι θερμόαιμοι είχαν προγραμματίσει να πετάξουν μαζί και κουφέτα.

Ο ιερέας το αντιλήφθηκε και ζήτησε από τους καλεσμένους να σταματήσουν να πετάνε κουφέτα για να αποφευχθεί ο κίνδυνος τραυματισμού. Ο γαμπρός όμως ήταν ένα βήμα μπροστά.

Έχοντας ενημερωθεί προφανώς για τις προθέσεις των φίλων του, είχε εφοδιαστεί με ένα στρατιωτικό κράνος, το οποίο φόρεσε στο κεφάλι του συνεχίζοντας τον χορό του Ησαΐα.

Ένας από τους παρισταμένους στο μυστήριο το αφαίρεσε μετά από λίγο και πριν πάντως την επίπληξη του παπά, αλλά το γεγονός είχε ήδη καταγραφεί και το σχετικό βίντεο έχει ήδη κάνει τον γάμο πολύ διάσημο με τις συνεχείς αναρτήσεις στα  social media.