X

“Your Face Sounds Familiar”: πρώτο στο νήμα και αυτό το επεισόδιο (εικόνες)

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης τον Μάρτιο το σόου του ΑΝΤ1, που έχει μεταμορφώσει τις Κυριακές μας.

Ant1news

Πρώτο τερμάτισε στους πίνακες τηλεθέασης και χθες,  Κυριακή 31 Μαρτίου, το «Your Face Sounds Familiar» σημειώνοντας 24,7% στο δυναμικό κοινό «18-54», με 1.113.123 τηλεθεατές να το παρακολουθούν κατά μέσο όρο.  Το «Your Face Sounds Familiar» προηγήθηκε επίσης και στη ζώνη μετάδοσής του με διαφορά 6 ποσοστιαίων μονάδων από το δεύτερο κανάλι.

Tο απόλυτο σόου μεταμορφώσεων συνέχισε την πορεία του σταθερά στην κορυφή και τον Μάρτιο καταγράφοντας 23,8% στο δυναμικό κοινό «18-54». Επιπλέον, το ίδιο χρονικό διάστημα προηγήθηκε με 6,6 ποσοστιαίες μονάδες στη ζώνη μετάδοσής του.

Στο 10ο επεισόδιο του «Your Face Sounds Familiar» οι μεταμορφώσεις και των 10 διαγωνιζόμενων ήταν μοναδικές.

O Αργύρης Αγγέλου μεταμορφώθηκε ως Δάκης, ο Ευθύμης Ζησάκης «ενσάρκωσε» τον Μανώλη Κονταρό, η Μελίνα Μακρή την Έφη Θώδη, o Βαγγέλης Παναγόπουλος τους Bee Gees/ ACDC, o Ίαν Στρατής τον Eminem, η Κατερίνα Στικούδη τους Modern Talking, ο Πασχάλης Τσαρούχας τον Διονύση Σαββόπουλο, η Εύα Τσάχρα τις Cats-The Musical, η Ελένη Φιλίνη τη Ρίτα Σακελλαρίου και η Χρύσπα τους Eurythmics.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στο νικητή διαγωνιζόμενο κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

Νικητής ήταν o  Πασχάλης Τσαρούχας  και προσέφερε τα έσοδα στη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Παιδιών ΑΝΑΔΥΣΗ.

 

Με περισσότερες εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις, το «Your Face Sounds Familiar», ανανεώνει το ραντεβού του για την επόμενη Κυριακή, 7 Απρίλιου, στις 20:45, και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμα ένα βράδυ.  

Η σταθερή αξία του «Your Face Sounds Familiar», η οικοδέσποινα  Μαρία Μπεκατώρου, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης και η Μιμή Ντενίση, και  οι δέκα ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι ήδη ετοιμάζονται πυρετωδώς.

Άλλωστε, το απρόβλεπτο buzzer του «Your Face Sounds Familiar» έχει… αποφασίσει για το ποιες θα είναι οι νέες μεταμορφώσεις των 10 παικτών.

  • Αργύρης Αγγέλου – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 2017: Salvador Sobral «Amar Pelos Dois»
  • Ευθύμης Ζησάκης – ΙΣΠΑΝΙΑ 2008: Rodolfo Chikilicuatre «Baila El Chiki Chiki»
  • Μελίνα Μακρή – ΙΣΡΑΗΛ 2018: Netta  «TOY»
  • Βαγγέλης Παναγόπουλος – ΕΛΛΑΔΑ 1979: Ελπίδα «Σωκράτης
  • Κατερίνα Στικούδη – ΑΥΣΤΡΙΑ 2014: Conchita Wurst «Rise Like a Phoenix»
  • Ίαν Στρατής – ΤΟΥΡΚΙΑ 2003: Sertab Erener «Everyway that I can»
  • Πασχάλης Τσαρούχας – ΟΥΚΡΑΝΙΑ 2007: Verka Serduchka «Dancing Lasha Tumbai»
  • Εύα Τσάχρα – ΚΥΠΡΟΣ 2018: Ελένη Φουρέιρα «Fuego»
  • Ελένη Φιλίνη – ΟΥΚΡΑΝΙΑ 2004: Ruslana  «Wild Dances»
  • Χρύσπα – ΕΛΛΑΔΑ 2002: Μιχάλης Ρακιντζής «S.A.G.A.P.O»

Το 11880 είναι Χορηγός του «Your Face Sounds Familiar».

#yfsf_ant1

Facebook: Ant1 Your Face Sounds Familiar

Twitter: yfsf_ant1

Instagram: yfsf_ant1