X

“Μην ψαρώνεις”: επιστροφές και …καταστροφές!

Απρόσμενες αφίξεις και ξεκαρδιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Ant1news

Μια απρόσμενη άφιξη ανατρέπει την “καθημερινότητα” των πρωταγωνιστών της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, “Μην ψαρώνεις”, προκαλώντας μια σειρά από αλυσιδωτές… αντιδράσεις

Τετάρτη 3 Απριλίου ~ Επεισόδιο: 18

Η επιστροφή του Διονύση δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτή που φανταζόταν η οικογένειά του κι αυτό γιατί όλοι περίμεναν ότι ο Διονύσης θα γυρνούσε με απαντήσεις, αλλά εκείνος γυρνάει με αμνησία και χιλιάδες ερωτήσεις. Μανώλης, Λεωνίδας, Κάρολος, Αλέξης, σκέφτονται πως η Σάντυ και τα κορίτσια θα γυρίσουν τώρα στην Εκάλη και δεν μπορούν να διαχειριστούν την πιθανή απώλεια των «κοριτσιών» τους.

Η μόνη που χαίρεται είναι η Στέλλα, που πιστεύει ότι επιτέλους θα απαλλαγεί από τη Σάντυ. Ο γιατρός που παρακολουθεί τον Διονύση συνιστά στην οικογένεια να του προσφέρουν ηρεμία και αγάπη προκειμένου να μπορέσει να επανέλθει το συντομότερο δυνατό. Η Σάντυ είναι συγκλονισμένη, αλλά και υποχρεωμένη να ζήσει ξανά στο ίδιο σπίτι με τον Διονύση, παρόλο που η καρδιά της χτυπάει για τον Μανώλη.

Πέμπτη 5 Απριλίου ~ Επεισόδιο: 19

Η Νενέλα προσπαθεί να επαναφέρει τη μνήμη του Διονύση, θυμίζοντάς του τη χλιδάτη ζωή που έκαναν στην Εκάλη. Ο Διονύσης αδυνατεί να πιστέψει ότι ήταν απατεώνας κι ότι εκείνος οδήγησε την οικογένειά του σε αυτή την κατάσταση. Ο Κωνσταντίνος βλέπει στο κινητό της Τάνιας το μήνυμα του Λεωνίδα και την αιφνιδιάζει.

Μέσα σε όλα, τα ενοίκια για τους πάγκους στην Αγορά αυξάνονται επικίνδυνα και οι ιχθυοπώλες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Οι διαπραγματεύσεις του Μανώλη αποβαίνουν άκαρπες και η Σάντυ με τη Στέλλα συμμαχούν και αναλαμβάνουν δράση, κανονίζοντας να κάνουν αυτές νέα διαπραγμάτευση που θα τις οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια με απρόβλεπτες καταστάσεις!