X

“Κάτι Ψήνεται”: τρεις γυναίκες και δύο άνδρες στρώνουν τραπέζι (εικόνες)

Γνωρίστε τους παίκτες που διαγωνίζονται την εβδομάδα που ξεκινά, διεκδικώντας να κερδίσουν τις εντυπώσεις και το έπαθλο των 2.000 ευρώ!

Ant1news

Με περισσότερα από 14.000 επεισόδια σε 42 διαφορετικές χώρες, η πιο πετυχημένη εκπομπή μαγειρικής παγκοσμίως «Κάτι Ψήνεται» στρώνει τραπέζι καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1 

Αυτή την εβδομάδα πέντε νέοι παίκτες μας περιμένουν για να μαγειρέψουν και να κερδίσουν 2.000 ευρώ. Ξεκινάμε από τον Χολαργό με τη Μάγδα, μία όμορφη σερβιτόρα από τη Θεσσαλονίκη που ονειρεύεται να γίνει αεροσυνοδός, αλλά προς το παρόν «πετάει» με… τραμπολίνο. Την πεντάδα συμπληρώνουν ο Μιχάλης και ο Τάσος, οι άντρες της παρέας, η χαριτωμένη Αγγελική που είναι μαγείρισσα και η Δέσποινα, η οδοντοτεχνίτης. Υψηλές ταχύτητες με πατίνια, βιολιά και ντραμς, μαγειρικά ατυχήματα αλλά και ιδιοτροπίες συνθέτουν τη νέα εβδομάδα της εκπομπής «Κάτι Ψήνεται».

 Ας γνωρίσουμε τους οικοδεσπότες που θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 2.000 ευρώ!

Δευτέρα 15 Απριλίου ~ Μάγδα, 20 ετών

Η Μάγδα μένει στην Θεσσαλονίκη με την οικογένεια της. Το τελευταίο 1,5 χρόνο εργάζεται ως σερβιτόρα. Το όνειρο της είναι να γίνει αεροσυνοδός και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Σαν άνθρωπος είναι αρκετά κοινωνική και πολύ δυναμική. Η σχέση της με την μαγειρική βρίσκεται σε αρχικό στάδιο. Παρ’ όλα αυτά για εκείνη η μαγειρική είναι τέχνη και ελπίζει στο μέλλον να καταφέρει να γίνει πολύ καλή μαγείρισσα. Στον ελεύθερο χρόνο της, τής αρέσει να χορεύει χιπ-χοπ, και να ταξιδεύει. Πιο πολύ όμως απολαμβάνει να κάνει bungee τραμπολίνο. Αν κερδίσει το έπαθλο θα ήθελε να κάνει δώρο στην μητέρα της ένα ταξίδι.

Τρίτη 16 Απριλίου ~ Μιχάλης, 24 ετών

Ο Μιχάλης σπουδάζει στην ΑΣΟEΕ. Κατάγεται από τα Γιάννενα και τα τελευταία 7 χρόνια ζει στην Αθήνα. Ξεκίνησε να ασχολείται με την μαγειρική όταν έμεινε για πρώτη φορά μονός του. Αγαπά την κλασσική παραδοσιακή κουζίνα και δεν του αρέσει να πειραματίζεται με τα φαγητά. Είναι πολύ δραστήριος, κοινωνικός και διαθέτει χιούμορ. Στον ελεύθερο χρόνο του παίζει μπάσκετ. Όταν θέλει να ξεφύγει από την ρουτίνα της καθημερινότητας, επιλεγεί να κάνει αναρρίχηση και καταρρίχηση.

Τετάρτη 17 Απριλίου ~ Αγγελική, 21 ετών

Η Αγγελική έχει μεγαλώσει στον Γαλατά Γορτυνίας και τα τελευταία χρόνια μένει στην Τρίπολη όπου σπούδασε μαγειρική. Με την μαγειρική η σχέση της είναι ερωτική και στα πιάτα που δημιουργεί καταθέτει τα συναισθήματα της. Η μαμά της την παρότρυνε να ασχοληθεί με την μαγειρική γιατί θεωρεί ότι έχει ταλέντο, και κάθε φορά που δοκίμαζε ένα πιάτο της, την ενθάρρυνε να προσπαθήσει κι άλλο. Είναι διασκεδαστική, η ψυχή της παρέας, αισιόδοξη και γελάει συνέχεια. Τον ελεύθερο χρόνο της ζωγραφίζει κόμικς. Αν κερδίσει το έπαθλο θα κάνει κάποια επιπλέον σεμινάρια μαγειρικής.

 

 

 

 

Πέμπτη 18 Απριλίου ~ Τάσος, 52 ετών

Ο Τάσος ζει στην Κατερίνη, είναι χωρισμένος και έχει δύο κόρες. Διαθέτει ένα εργαστήρι υποδηματοποιίας - κληρονομιά από τον παππού του, το οποίο πέρασε στον πατέρα του και μετέπειτα στον ίδιο.  Πριν ασχοληθεί με το εργαστήρι ήταν μουσικός και έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες. Τον ελεύθερο χρόνο του κάνει καταδύσεις, αναρρίχηση και βοηθάει τα αδέσποτα παρέχοντάς τους τροφή, φάρμακα και ότι άλλο χρειάζονται. Είναι πολύ δραστήριος και του αρέσουν οι πλάκες. Σε μία κακή κριτική θα γελάσει, δεν θα δώσει σημασία και θα την δεχτεί. Με την μαγειρική τα πάει πολύ καλά. Μαγειρεύει παραδοσιακά πιάτα και δεν του αρέσουν  πολύ οι γκουρμέ γεύσεις. Αν κερδίσει το έπαθλο θα ήθελε να πληρώσει τα δίδακτρα της κόρης του ώστε να παρακολουθήσει μια σχολή μαγειρικής στη Θεσσαλονίκη.

Παρασκευή 19 Απριλίου ~ Δέσποινα, 33 ετών

Η Δέσποινα μένει στη Λάρισα. Είναι παντρεμένη και έχει ένα αγοράκι 20 μηνών. Σπούδασε οδοντοτεχνίτης στα ΤΕΙ Αθηνών. Σταμάτησε να εργάζεται όταν γέννησε. Εκείνη και τα δύο αδέλφια της μαγείρευαν από μικρή ηλικία γιατί η μαμά τους δούλευε. Στον σύζυγό της αρέσουν όλα τα φαγητά της. Οι πιο αυστηροί κριτές είναι οι φίλοι τους.  Σπεσιαλιτέ της είναι τα κανελόνια και τα όσπρια. Είναι κοινωνική και θεωρεί τον εαυτό της καλό άνθρωπο αλλά αφελή. Εάν κερδίσει το έπαθλο θα πάει κρουαζιέρα στα Δωδεκάνησα.

 

 

 

Λίγα λόγια για το παιχνίδι

Κάθε εβδομάδα, πέντε μοναδικοί χαρακτήρες θα μας ανοίγουν το σπίτι τους και την κουζίνα τους. Ο stand – up comedian, Γιώργος Χατζηπαύλου θα σχολιάζει με το δικό του μοναδικό τρόπο κάθε τους βήμα και φυσικά όλη τους την προσπάθεια. Σκοπός όλων των παικτών είναι να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη της εβδομάδας βάζοντας φαντασία, κέφι και μεράκι στο μενού το οποίο θα σκεφτούν να ετοιμάσουν. Οι καλεσμένοι θα βαθμολογούν τις επιδόσεις του κάθε οικοδεσπότη και εκείνος που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία της εβδομάδας θα κερδίσει 2.000 ευρώ!

Οι κανόνες

Κάθε οικοδεσπότης μας ανοίγει το σπίτι του και περιγράφει πού θα υποδεχθεί τους καλεσμένους του. Πρέπει να ετοιμάσει menu με τρία πιάτα (ορεκτικό, κυρίως γεύμα και επιδόρπιο). Πρώτα όμως πρέπει να πάει σούπερ-μάρκετ. Θα έχει στη διάθεσή του μόλις 30 λεπτά. Στη συνέχεια, μπαίνει στην κουζίνα και αρχίζει να μαγειρεύει ενώ ταυτόχρονα οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν τους καλεσμένους να σχολιάζουν το menu αλλά και να εξηγούν πώς φαντάζονται ότι θα κυλήσει η βραδιά. Πριν υποδεχθεί τους καλεσμένους του, ο οικοδεσπότης θα πρέπει να έχει ετοιμάσει το τραπέζι. Όταν φτάσουν οι καλεσμένοι κάθονται στο τραπέζι και το παιχνίδι κορυφώνεται! Οι καλεσμένοι σχολιάζουν τι τους άρεσε και τι δεν τους άρεσε. Στη συνέχεια, καλούνται να βαθμολογήσουν τις μαγειρικές επιδόσεις του οικοδεσπότη τους. Ο ίδιος από την πλευρά του, μαντεύει τη βαθμολογία που του έχουν χαρίσει οι παίκτες. Ο οικοδεσπότης της τελευταίας ημέρας της εβδομάδας θα ανακοινώνει και τον νικητή, βάσει βαθμολογίας.

#KatiPsinetai

www.antenna.gr/katipsinetai

Δηλώσεις συμμετοχών στην επίσημη ιστοσελίδα της εκπομπής: www.antenna.gr/katipsinetai/form