X

Σαρώνει σε τηλεθέαση το “Your Face Sounds Familiar” (εικόνες)

Πρώτο τερμάτισε και αυτή την Κυριακή το αγαπημένο σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1. Οι ανατρεπτικές εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων.

Ant1news

Πρώτο τερμάτισε στους πίνακες τηλεθέασης και χθες,  Κυριακή 14 Απριλίου, το «Your Face Sounds Familiar» σημειώνοντας 23,2% στο δυναμικό κοινό «18-54», με 1.051.459 τηλεθεατές να το παρακολουθούν κατά μέσο όρο.  Το «Your Face Sounds Familiar» προηγήθηκε επίσης και στη ζώνη μετάδοσής του με διαφορά 8,3 ποσοστιαίων μονάδων από το δεύτερο κανάλι.

Στο 12ο επεισόδιο του «Your Face Sounds Familiar» οι μεταμορφώσεις όλων των διαγωνιζόμενων ήταν μοναδικές. O Αργύρης Αγγέλου μεταμορφώθηκε ως Elvis Presley, η Μελίνα Μακρή ενσάρκωσε τον Jason Derulo, ο Βαγγέλης Παναγόπουλος τον Willy William, ο Ίαν Στρατής τον Γιάννη Χαρούλη, η Κατερίνα Στικούδη την Kylie Minogue, ο Πασχάλης Τσαρούχας τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, η Εύα Τσάχρα τη Whitney Houston, η Ελένη Φιλίνη τη Φωτεινή Βελεσιώτου και η Χρύσπα τους Μπλε. 

Με περισσότερες εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις, το «Your Face Sounds Familiar», ανανεώνει το ραντεβού του για τον Μεγάλο Ημιτελικό, την επόμενη Κυριακή, 21 Απρίλιου, στις 20:45, και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμα ένα βράδυ.  

Μείνετε συντονισμένοι! 

#yfsf_ant1

Facebook: Ant1 Your Face Sounds Familiar

Twitter: yfsf_ant1

Instagram: yfsf_ant1