X

“Μην ψαρώνεις”: Η Εκάλη… πάει Κερατσίνι

Μπράβοι, κηπουροί, υπηρετικό προσωπικό εισβάλουν στο σπίτι των Αγραφιώτη και φέρουν τα πάνω – κάτω στις ζωές όλων.

Ant1news

Σε νέες περιπέτειες μπαίνουν οι οικογένειες Αγραφιώτη και Αραποστάθη στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, «Μην Ψαρώνεις», που προβάλλονται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 21:45!

Τετάρτη 15 Μαΐου

Επεισόδιο 26

Μετά την απόφαση της οικογένειας Αγραφιώτη να παραμείνουν, ο Διονύσης θα φέρει την Εκάλη στο Κερατσίνι! Μπράβοι, κηπουροί, υπηρετικό προσωπικό θα εισβάλουν στο σπίτι και θα αναστατώσουν τις ζωές όλων, αλλά κυρίως του Μανώλη. Η Σάντυ θα πρέπει να λύσει άλλο ένα πρόβλημα που προκύπτει στη δουλειά που έχει κλείσει με την Εβελίνα. Για να προχωρήσει με την τροφοδοσία του catering θα πρέπει να καταβάλει ένα τεράστιο ποσό ως εγγύηση. Παράλληλα ο Πέτρος θα κάνει μια ύστατη προσπάθεια να βρει το κουμπί της Μήτσι για να καταφέρει να την ρίξει πάλι στο κρεβάτι.

Πέμπτη 16 Μαΐου

Επεισόδιο 27

Ο Διονύσης μετά την απόλυση του μπράβου του, θα αναζητήσει αντικαταστάτη και θα τον βρει στο πρόσωπο του Ζαγανιάρη, ξεκινώντας μια σειρά από νέες απίστευτες καταστάσεις.  Παράλληλα, ο χρόνος για να βρει η Σάντυ τα χρήματα της εγγύησης στενεύει επικίνδυνα, φέρνοντάς την πολύ κοντά στην ακύρωση της δουλειάς. Ο Μανώλης κι ο Διονύσης έτοιμοι να τη βοηθήσουν. Ποιος από τους δύο όμως θα προλάβει; Η Ρόζα γνωρίζει άλλη μια ευαίσθητη πλευρά του Στέφανου, ενώ ο Κων/νος βρίσκεται μπροστά σε μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή του. Η Τάνια προετοιμάζει τον Λεωνίδα για να τον συστήσει στον κύκλο της ως το νέο της αγόρι. Ο Λεωνίδας, όμως, δεν έχει καταλάβει ακόμα τι πρέπει να αφήσει πίσω του για να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία της Τάνιας.