X

“Μην ψαρώνεις”: Έρχονται τα πάνω – κάτω στα νέα επεισόδια (εικόνες)

Νέοι μπελάδες για τους ήρωες της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Ant1news

Άφθονο γέλιο υπόσχονται τα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, «Μην ψαρώνεις» που προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 21:45.

Πάρτε μια γεύση…

Τετάρτη 19 Ιουνίου

Επεισόδιο 34

Ο Διονύσης για μια ακόμη φορά θα πει ψέματα και θα κρύψει ότι συναντάει τη Γιώτα. Για να «ξεγλιστρήσει» θα παρουσιάσει μια μεσίτρια που έχει δήθεν πλησιάσει για να βρει νέο χώρο στη Σάντυ.  Η Στέλλα, μετά τον τελευταίο της καβγά με τον Μανώλη, αποφασίζει ότι ήρθε πια καιρός να φύγει από το σπίτι του. Πώς θα αντιδράσουν, όμως, τα παιδιά όταν θα καταλάβουν ότι αυτή τη φορά το εννοεί; Η Σάντυ δεν μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό της και κάνει σαφές στον Μανώλη ότι έχει στεναχωρηθεί πολύ με τη συμπεριφορά του. Παράλληλα, ο Λεωνίδας την πρώτη μέρα στην καινούργια του δουλειά, θα γνωρίσει την Άντζι, μια γοητευτική και πολύ φιλική συνάδελφο που αναλαμβάνει να του δείξει τα κατατόπια στο γραφείο. Το κακό είναι ότι την Άντζυ θα γνωρίσει και η Τάνια… Και ο Κοσμάς θα προσπαθήσει να βάλει τη Νενέλα στον μαγικό κόσμο του... ψαρέματος!

 

Πέμπτη 20 Ιουνίου

Επεισόδιο 35

Η Σάντυ για πρώτη φορά παίρνει ανοιχτά το μέρος του Διονύση κάνοντας τον Μανώλη να καταλάβει πως η απόσταση μεταξύ τους έχει μεγαλώσει πια επικίνδυνα. Παράλληλα, τα παιδιά του Μανώλη αποφασίζουν να αναλάβουν δράση για να φέρουν τη Στέλλα πίσω στο σπίτι. Η Νενέλα αποφασίζει να κάνει κάτι που δεν έχει δοκιμάσει ποτέ τα τελευταία πολλά χρόνια... Να μείνει μια ολόκληρη μέρα χωρίς κινητό!  Κάρολος και Έρρικα θα έρθουν αντιμέτωποι με νέα προβλήματα στο σχολείο που θα φέρουν τον Κάρολο πολύ κοντά στο να μείνει από απουσίες. Ένα ρομαντικό δείπνο, σε συνδυασμό με έναν μεγάλο τσακωμό, θα οδηγήσουν τον Μανώλη να κάνει στη Στέλλα μια πρόταση που θα αλλάξει για τα καλά τις ζωές όλων...