X

“Η Φαμίλια”: οικογενειακή τρέλα και άφθονο γέλιο στο επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)

Η νέα κωμωδία του ΑΝΤ1, που κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα, επιστρέφει με το δεύτερο, απολαυστικό επεισόδιο.

Ant1news

Μια φαμίλια, που έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένη αλλά ακόμη περισσότερους να πάει σε ψυχολόγο, έρχεται απόψε στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, εκείνος, εκείνη και οι λοιποί συγγενείς θα ανάβουν το φυτίλι σε ένα εκρηκτικό μείγμα οικογενειακής τρέλας και γέλιου!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ 

 

«ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ» 

Ο Γιάννης βλέπει όνειρο ότι είναι ήρωας ταινίας δράσης και μετά από μια τρελή συμπλοκή σώζει την απαχθείσα Μαίρη. Όμως, η αντίδραση της Μαίρης στο όνειρό του, τον κάνει να συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο σ’ εκείνη. Έτσι στον ψυχολόγο, ο Γιάννης κατηγορεί τη Μαίρη ότι δίνει μεγάλη σημασία στο τι θα πει ο κόσμος.

Μάλιστα, έχει φτάσει σε σημείο να μην παίρνει ποτέ το μέρος των παιδιών τους γιατί φοβάται μην την κουτσομπολέψουν οι γείτονες. Από την πλευρά της, η Μαίρη υποστηρίζει ότι αυτό που την ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα είναι η σωστή διαπαιδαγώγησή τους! Γιάννης και Μαίρη ονειρεύονται να ήταν πάμπλουτοι και να μην είχαν ανάγκη κανέναν...

H νέα κωμωδία του ΑΝΤ1 βασίζεται στο φορμάτ «LA FAMIGLIA» των Ran Dovrat, Avi Belkin και Ohad Perach. Διανέμεται από την ARMOZA FORMATS (an ITV Company).

 

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Τόλης Παπαδημητρίου, Μάνος Τσότρας
Executive Producer: PEDIO PRODUCTIONS 

Πρωταγωνιστούν: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Σταυρακούδης, Μιχάλης Σαράντης, Ιωάννα Μαυρέα, Ελεάνα Στραβοδήμου, Μαρίτα Γαγάνη, Νεφέλη Οικονόμου, Κωνσταντίνος Σελβιάδης.
Στον ρόλο της Δέσποινας η Υρώ Μανέ

«Η Φαμίλια»: Απόψε στις 21:00, στον ΑΝΤ1

#HFamilia