X

Ο Giorgio Armani «αποθεώνει» την Anjelina Jolie

Κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με δημιουργίες μεγάλων σχεδιαστών μόδας, προκαλεί το θαυμασμό. Χάρη στο αψεγάδιαστο κορμί της αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις δημιουργίες των σχεδιαστών υψηλής ραπτικής.

Ant1news

Ο λόγος για την Anjelina Jolie, η οποία με σύμμαχο την άψογη σιλουέτα της επιλέγει πάντα να φοράει ρούχα από την αφρόκρεμα των σχεδιαστών. Η διάσημη ηθοποιός αποτελεί έμπνευση για τους μετρ της υψηλής ραπτικής, οι οποίοι κυριολεκτικά κάνουν ουρά για το ποιος θα τη ντύσει στην επόμενη εμφάνισή της.

Ο μετρ της ιταλικής μόδας Giorgio Armani σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι απολαμβάνει πάντα να βλέπει τις δημιουργίες του φορεμένες στη διάσημη ηθοποιό Anjelina Jolie. «Έχει έναν αισθησιασμό που μαγνητίζει και ένα υπέροχο, αθλητικό σώμα, ειλικρινά δεν χρειάζεται να προσθέσεις πολλά. Είναι τέλεια ακριβώς όπως είναι, κομψή με έναν φυσικό τρόπο», είπε ο σχεδιαστής μόδας.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τον διάσημο Ιταλό μόδιστρο με το αποτέλεσμα κάθε φορά να είναι κάτι παραπάνω από άψογο.