X

Ελεύθερος και ωραίος ο Ορλάντο Μπλουμ

Μετά από τρία χρόνια γάμου ο Ορλάντο Μπλουμ και η Μιράντα Κερ ανακοίνωσαν ότι οι δρόμοι τους χωρίζουν.

Ant1news

Μπορεί να ήταν συνολικά έξι χρόνια μαζί, εκ των οποίων τα τρία παντρεμένοι, όμως αυτό δεν του εμπόδισε να αποφασίσουν το τέλος της κοινής τους ζωής.

Ο διάσημος ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ και η Μιράντα Κερ έβγαλαν τα βέρα και είπαν τέλος στην κοινή συμβίωση και ήδη εδώ και μήνες ζουν σε ξεχωριστά σπίτια.

Παρά την ανακοίνωση του εκπροσώπου τους όμως ο γοητευτικός πρωταγωνιστής και το μοντέλο δηλώνουν όχι απλά φίλοι, αλλά οικογένεια, ενώ απαθανατίστηκαν πρόσφατα σε κοινή τους βόλτα στη Νέα Υόρκη.

Φαίνεται ότι αυτό το διαζύγιο βόμβα δεν έχει να προσφέρει ίντριγκες και τσακωμούς, μιας και οι δυο τους έχουν ένα παιδί, το οποίο τους ενώνει. Στην πρόσφατη έξοδό τους, μάλιστα, παρουσία του γιου τους, το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετο και παρά τα αδιάκριτα βλέμματα, δεν δίστασαν να αποχαιρετίσουν ο ένας τον άλλο με ένα τρυφερό φιλί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φήμες θέλουν τον Τζάστιν Μπίμπερ να έχει βάλει το… χεράκι του στο χωρισμό του ζευγαριού, ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά ότι η φιλία του με την Μιράντα Κερ αποτέλεσε αφορμή ή αιτία χωρισμού.