X

Στο φως η ερωτική σχέση του Τζακ Νίκολσον με την Μέριλ Στριπ

«Φωτιές» ανάβει στο Χόλιγουντ η αποκάλυψη ότι ο Τζακ Νίκολσον είχε καταφέρει να… ρίξει στο κρεβάτι την Μέριλ Στριπ, πριν από σχεδόν τριάντα χρόνια!

Ant1news

Το… αμαρτωλό παρελθόν των διάσημων ηθοποιών έρχεται στο φως μέσα από τη νέα βιογραφία του Τζακ Νίκολσον, δια χειρός Μάρκ Έλιοτ.

Στο βιβλίο περιγράφεται λεπτομερώς το ερωτικό ειδύλλιο του καρδιοκατακτητή Νίκολσον με την κορυφαία ηθοποιό Μέριλ Στριπ. Όπως αναφέρεται, ο 76χρονος σήμερα σταρ με τη σκανδαλώδη ζωή, συναντήθηκε για πρώτη φορά κινηματογραφικά με την Μέριλ Στριπ το 1986 στα γυρίσματα της ταινίας «Heartburn» από όπου ξεκίνησαν όλα.

Στα… διαλλείματα των γυρισμάτων Στριπ και Νίκολσον «κρύβονταν» μέσα σε ένα τροχόσπιτο, που είχε μετατραπεί σε… ερωτική φωλιά αφού εκεί-σύμφωνα με τη βιογραφία-συνευρέθηκαν, ουκ ολίγες φορές, σεξουαλικά.

«Από τη στιγμή που  ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας κανείς δεν ενδιαφερόταν για το σενάριο, τη σκηνοθεσία, τα σκηνικά. Οι συζητήσει γύριζαν γύρω από τον Τζακ και τη Μέριλ. Πολύ συχνά το συνεργείο έβλεπε το τροχόσπιτο του Νίκολσον να τραμπαλίζεται επικίνδυνα», περιγράφει ο Έλιοτ, υπονοώντας ότι Νίκολσον και Στριπ διατηρούσαν κάτι περισσότερο από… μία δυνατή φιλία. Το ειδύλλιο συνεχίστηκε και στα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας «Ironweed» στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν το 1987, ισχυρίζεται ο συγγραφέας.

Όμως η Μέριλ Στριπ είχε εκφράσει και δημόσια την «αδυναμία» της στον Τζακ Νίκολσον, αφού είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι θα ήθελε τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ για σύζυγο, τον Τζακ Νίκολσον για εραστή και τον Ντάστιν Χόφμαν για να τον σκοτώσει…