X

Μεθυστική η Ούμα Θέρμαν στο νέο Ημερολόγιο του Campari

Καυτή σαν τη φωτιά η αισθησιακή και μυστηριώδης Ούμα Θέρμαν, ντυμένη στα χρώματα του πάθους, κάνει ένα ταξίδι στον χρόνο σε διαφορετικές χώρες του πλανήτη συμμετέχοντας σε μία παγκόσμια γιορτή γλεντιού.

Ant1news

Η εκθαμβωτική Ούμα Θέρμαν, πρωταγωνιστεί - αυτή τη φορά όχι σε κάποια ταινία- αλλά στο νέο Ημερολόγιο του Campari για το 2014 με τίτλο «Γιορτές σε όλο τον κόσμο» ποζάροντας με ύφος vamp και φορώντας κατακόκκινα φορέματα που φέρουν τις διάσημες υπογραφές των Βερσάτζε, Στέλα Μακ Κάρτνεϊ και του οίκου Chopard.

Κάθε σελίδα του ημερολογίου είναι ένας μήνας αφιερωμένος σε ένα μαγευτικό ταξίδι της 43χρονης ηθοποιού σε διαφορετικές πόλεις του πλανήτη - από την Κίνα και την Τανζανία μέχρι την Ιταλία και το Μεξικό -, το οποίο ακροβατεί μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας.

Το ημερολόγιο του Campari ανοίγει «ένα παράθυρο στον κόσμο», όπως λέει, φωτίζοντας στιγμές χαράς και γιορτές όπως το Εαρινό Φεστιβάλ του Πεκίνου, την περίοδο ανθοφορίας στην Ιαπωνία, το θερινό ηλιοστάσιο στο Στόουνχετζ και ένα συναρπαστικό ρεβεγιόν στη Βραζιλία, όπου γίνεται η μεγαλύτερη στον κόσμο γιορτή για την έλευση του νέου έτους.

Πίσω από το αφόρητα εντυπωσιακό αποτέλεσμα βρίσκεται ο φημισμένος φωτογράφος μόδας Κότο Μπολόφο.

Όπως δήλωσε η Uma Thurman, που έγινε η 15η κατά σειρά διασημότητα που ποζάρει για το εικονικό Ημερολόγιο της γνωστής εταιρίας, «Το Ημερολόγιο του 2014 είναι ένα εντυπωσιακό έργο Τέχνης, το οποίο εκφράζει απόλυτα τη θετική ενέργεια και την ευχαρίστηση που προσφέρει η εταιρία στους λάτρεις του Campari σε όλο τον κόσμο».

Η διάσημη ηθοποιός ταξίδεψε μέχρι το Μιλάνο, όπου έγινε η επίσημη παρουσίαση του Ημερολογίου, φορώντας στο κόκκινο χαλί τι άλλο παρά ένα κόκκινο φόρεμα, φυσικά!