X

Η Gisele το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο το 2013

Τα δέκα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα για το 2013 παρουσίασε το περιοδικό Forbes, με την Gisele να κατακτά με χαρακτηριστική άνεση την πρώτη θέση.

Ant1news



Η Βραζιλιάνα καλλονή με κέρδη που αγγίζουν τα 42 εκατομμύρια δολάρια βρίσκεται… χωρίς αντίπαλο στην 1η θέση της σχετικής λίστας, με τις υπόλοιπες εννέα να «απέχουν» δεκάδες εκατομμύρια δολάρια από τη Gisele.

Την σέξι λίστα συμπληρώνουν κατά σειρά η Miranda Kerr, η Adriana Lima, η Kate Moss, Liu Wen, Hilary Rhoda, Carolyn Murphy, Joan Smalls, Candice Swanepoel και Lara Stone. Και μπορεί τα διάσημα μοντέλα να μην αμείβονται το ίδιο, όμως η λάμψη τους είναι εξίσου εντυπωσιακή.



Στη 2η θέση τοποθετείται η καυτή Miranda Kerr με απολαβές που ανέρχονται στα 7,2 εκατομμύρια δολάρια.



Ακολουθεί στην 3η θέση η Andrianna Lima με έσοδα φέτος που εκτιμώνται στα 6 εκατομμύρια δολάρια.



Στην 4η θέση βρίσκεται η Kate Moss, που το 2013 έβγαλε 5,7 εκατομμύρια δολάρια.



Η Liu Wen κατετάγη στην 5η θέση με έσοδα μέσα στο 2013 ύψους 4,3 εκατομμυρίων δολαρίων.



Την 6η θέση της λίστας καταλαμβάνει η Hilary Rhoda με έσοδα το 2013 που ανέρχονται στα 4 εκατομμύρια δολάρια.



Το έβδομο πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο είναι η Carolyn Murphy, που κέρδισε αυτή τη χρονιά το ποσό των 3,6 εκατομμυρίων δολαρίων.



Στην 8η θέση βρίσκεται η διάσημη Joan Smalls, με 100.000 δολάρια λιγότερα και συνολικά κέρδη 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα στο 2013.



Ακολουθεί η σέξι Candice Swanepoel, με συνολικές απολαβές φέτος 3,3 εκατομμύρια δολάρια.



Τη λίστα με τα δέκα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα συμπληρώνει η Lara Stone, με συνολικά κέρδη μέσα στο 2013 ύψους 3,2 εκατομμυρίων δολαρίων.