X

Η Φιλιππινέζα που σαρώνει στο X Factor του Ισραήλ

Ήταν για χρόνια εκείνη που καθάριζε τα σπίτια των πλούσιων Ισραηλινών και τώρα έχει γίνει η σταρ της χώρας. Η 47χρονη Φιλιππινέζα οικιακή βοηθός έχει κερδίσει τις εντυπώσεις συμμετέχοντας στο XFactor.

Ant1news

Η νεαρή έχει μαγέψει τους κριτές με τις ερμηνείες της. Από τραγούδια των Queen, μέχρι της Christina Aguilera,  η γυναίκα τα καταφέρνει μία χαρά, τόσο που οι κριτές του ισραηλινού σόου την έχουν ψηφίσει ξανά και ξανά φέρνοντάς της στον τελικό, που θα γίνει στις 14 Ιανουαρίου.

 Η 47χρονη Fostane δήλωσε ότι από τότε που μπήκε στο σόου έχει αλλάξει η ζωή της.

«Μου έχει ανέβει η αυτοπεποίθηση και έχω κάνει πολλούς φίλους, ενώ οι άνθρωποι στο δρόμο με αγαπάνε και μου μιλάνε συνέχεια» δήλωσε στο Reuters.

 Η 47χρονη τα τελευταία 20 χρόνια δούλευε σε σπίτια στο Ισραήλ και τώρα έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, μέσω του τάλεντ σόου.

Η γυναίκα δεν έκρυψε ότι μέσα στις σκέψεις της ήταν και ο αποστιγματισμός των Φιλιππινέζων από εργάτες σπιτιού.

«Μπορεί κάποιος να δουλεύει σε σπίτια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει κι ένα δεύτερο ταλέντο»  συμπλήρωσε η ίδια.

Στην αρχή μάλιστα δεν πίστεψε καν ότι θα την ψηφίζουν οι Ισραηλινοί, μόνο και μόνο εξαιτίας της εθνικότητάς της. Διαψεύστηκε πανηγυρικά όμως, αφού με τα μηνύματά τους την έφεραν στον τελικό του διαγωνισμού και την έκαναν και σταρ της χώρας, μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες.

Το όνειρό της πάντως είναι απλώς να κερδίσει στον διαγωνισμό και όχι να κάνει επαγγελματική καριέρα σαν τραγουδίστρια, αφού όπως λέει την περιμένει η δουλειά της.