X

Ποια είναι η νέα αγαπημένη του Justin Bieber;

Μάθετε ποια είναι η νέα αγαπημένη του Justin Bieber μέσα από φωτογραφίες και αποκαλύψεις για το λερωμένο ποινικό της μητρώο!

Ant1news

 

Η Chantel Jeffries βρέθηκε στο προσκήνιο όταν ο Bieber ανήρτησε μια φωτογραφία του στο πλευρό της και ενώ εκείνη οδηγούσε τη νέα του κίτρινη Lamborghini.

Ο νεαρός ποπ σταρ έβαλε φωτιά στο Twitter και το Instagram προκαλώντας την οργή των θαυμαστριών του, οι οποίες δεν μπορούσαν να δεχθούν ότι ο αγαπημένος τους βρισκόταν στο πλευρό μιας εκρηκτικής ξανθιάς. Λίγο αργότερα, η φωτογραφία εξαφανίστηκε, αφήνοντας όμως πολλά ερωτηματικά!

Η ίδια περιγράφει τον εαυτό της ως μοντέλο, φοιτήτρια, ζωόφιλη και βαθιά σκεπτόμενη. Έχει μια γάτα της Βεγγάλης και λατρεύει την Kim Kardashian, αλλά και της Miley Cyrus, γι αυτό και προσπαθεί να τις συναγωνιστεί στο Twerking!

H Chantel Jeffries αγαπά την κολύμβηση αλλά πιο πολύ της αρέσει να την απολαμβάνει φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι. Με ένα τέτοιο η 21χρονη εμφανίστηκε σε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram. Στο βίντεο η ξανθιά καλλονή αναδεικνύει το κορμί της, αρχίζοντας την κατάδυση με τον πιο σέξι τρόπο που θα μπορούσε.

Στην ιδιωτική της ζωή η Chantel δεν φαίνεται να είναι και το καλύτερο κορίτσι! Πρόσφατα χρεώθηκε πρόστιμο από τις αρχές γιατί εντοπίστηκε να οδηγεί σαν άλλη ραλίστρια, ενώ το 2011 κατηγορήθηκε για πλημμέλημα λόγω επίθεσης με φονικό όπλο, αλλά το υποτιθέμενο θύμα αρνήθηκε να ασκήσει διώξεις. Θεωρείται επίσης ότι η νέα φίλη του Justin μαχαίρωσε μια άλλη γυναίκα στο αριστερό χέρι μετά από φιλονικία, αλλά και αυτή η υπόθεση έκλεισε όπως άνοιξε.

Το σίγουρο είναι ότι η Chantel Jeffries είναι μια γυναίκα που της αρέσει να προβάλει το σώμα της, όπως δείχνουν οι δεκάδες selfie φωτογραφίες της στο διαδίκτυο…