X

Στο Vanity Fair τα διάσημα οπίσθια της Τζεν Σέλτερ

Η Τζεν Σέλτερ έγινε γνωστή μέσω του Instagram για τα γυμνασμένα και καλοσχηματισμένα οπίσθια της και τώρα τα επιδεικνύει και στο Vanity Fair.

Ant1news



Η 20χρονη γυμνάστρια από τη Νέα Υόρκη έχει κάνει θραύση τους τελευταίους μήνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζοντας φωτογραφίες των σέξι οπισθίων της (belfies) και η ευρεία αναγνωρισιμότητα των… προσόντων της, της άνοιξε πλέον νέους ορίζοντες.

Η Τζεν Σέλτερ εκτός από τις belfies φωτογραφίες που μοιράζεται καθημερινά με τους 2,6 εκατομμύρια θαυμαστές της στο Instagram, έκανε μία αισθησιακή φωτογράφιση για το γνωστό lifestyle περιοδικό, Vanity Fair, προσφέροντας νέο οπτικό υλικό στους φανατικούς οπαδούς της.

Η νεαρή Αμερικανίδα έχει αποδεχθεί ότι η... πίσω της πλευρά είναι το μεγάλο της «όπλο» και καμαρώνει γι΄ αυτό. Φαίνεται άλλωστε και στη νέα της φωτογράφιση.



Η 20χρονη καλλονή ποζάρει για το Vanity Fair με μία διάφανη φόρμα και ένα «καυτό» κορμάκι, με τον φακό να εστιάζει φυσικά στα διάσημα οπίσθιά της.



Όπως αναφέρει το περιοδικό, η Τζεν Σέλτερ ανήκει στη νέα κατηγορία των ανερχόμενων αστέρων του Instagram, με τις νέες γυναίκες που δεν φοβούνται να μοιραστούν φωτογραφίες με τα καλογυμνασμένα σώματά τους.



Η "βασίλισσα των οπισθίων" έχει πλέον ολοένα και περισσότερες επαγγελματικές προτάσεις. Εκτός από τη δική της σειρά αθλητικών ρούχων που ετοιμάζει, σκοπεύει σύντομα να ανοίξει και γυμναστήριο.