X

Το… παράπονο της Κέιτ Άπτον για τα… οπίσθιά της

Διάσημη, μεταξύ άλλων, για το πλούσιο μπούστο της, η Κέιτ Άπτον σε ένα απολαυστικό βιντεο, ζητά να δώσουμε λίγη σημασία και στα... οπίσθιά της!

Ant1news

 

Απλή, σέξι και χαμογελαστή, η Κέιτ Άπτον χορεύει, τραγουδάει και «μαγεύει» σε μία «καυτή» της φωτογράφιση στην παραλία μπροστά στην κάμερα.

Σε ένα απολαυστικό βίντεο που δημοσίευσε το Sports Illustrated, η Κέιτ Άπτον ποζάρει με το μαγιό, αλλά και τόπλες στην παραλία στις νήσους Κουκ, μιλάει με χιούμορ στην κάμερα για το σώμα της και όχι μόνο, και εκφράζει το… παράπονο ότι δεν δίνεται η απαραίτητη προσοχή στα οπίσθιά της.

Το διάσημο 21χρονο μοντέλο και ανερχόμενη ηθοποιός στο διάρκειας τριών λεπτών βίντεο, εμφανίζεται με απίστευτη διάθεση και δείχνει μία απλή πλευρά του εαυτού της, κλέβοντας καρδιές!

Η νεαρή καλλονή, αφού μιλάει για το πόσο όμορφα αισθάνεται, αρχίζει να το διασκεδάζει κατά τη διάρκεια της σέξι φωτογράφισης. Ο χορός, το τραγούδι κι ο χαβαλές συνθέτουν το σκηνικό σε ένα βίντεο που η Κέιτ Άπτον αναμφισβήτητα θέλει να αναδείξει και τα καλλίγραμμα οπίσθιά της.



Η 21χρονη αστειευόμενη λέει ότι δεν τους δίνεται μεγάλη προσοχή και… ζητά την «προσοχή που του αξίζει (του…  πισινού της)», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ σε άλλο σημείο μέχρι που ξυρίζει και τα μούσια ενός άνδρα, ο οποίος στο τέλος, ξυρισμένος πλέον, της ξεκουμπώνει το πάνω μέρος του μαγιό κατόπιν επιθυμίας της. Και ποιος να της πει όχι;