X

Εντυπωσιάζει η ελληνική συμμετοχή στην Eurovision

Οι Freaky Fortune  με τον Risky Kidd κάνουν τις τελευταίες πρόβες  πριν τον ημιτελικό της Πέμπτης, κοιτάζοντας, με σοβαρές ελπίδες, τον τελικό της Eurovision το Σάββατο που έρχεται.

Ant1news

Στην τελευταία τους πρόβα ντυμένοι στα ασπρόμαυρα ερμήνευσαν το κομμάτι τους, με τα φωτεινά και εντυπωσιακά background, ενώ πίσω τους ο Arthour Gieremian έκανε τα θεαματικά του άλματα. Η πρόβα του Rise Up έκλεισε εντυπωσιακά με το σύνολο των μουσικών να πηδάνε πάνω στο τραμπολίνο.

Κι ενώ τους έχουν απομείνει τρεις πρόβες, δύο αύριο και μία την Πέμπτη, τα στοιχήματα για την πρόκριση της ελληνικής συμμετοχής δίνουν και παίρνουν, ανεβάζοντας το «κασέ» της.

Η Ελλάδα φαίνεται να «κρατάει» το εισιτήριο της πρόκρισης στα χέρια της, σύμφωνα με τις επίσημες προβλέψεις. Το Rise Up έρχεται πρώτο στις αποδόσεις του ημιτελικού της Πέμπτης, στις ψηφοφορίες των διακεκριμένων δημοσιογράφων του μουσικού θεσμού, ισοβαθμώντας με το Ισραήλ. Σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις θα ακολουθήσουν οι Νορβηγία, Ρουμανία, Αυστρία, Μάλτα, Ισραήλ, Φινλανδία, Ιρλανδία, Πολωνία και Ελβετία.

Σχετικά με την τελική κατάταξη τη βραδιά του τελικού τα επίσημα στοιχεία θέλουν την Ελλάδα στην 11η θέση, έναντι της 13ης με 15ης  που της έδιναν οι αρχικές εκτιμήσεις.

Το φαβορί για το καλύτερο τραγούδι παραμένει η Αρμενία.