X

Magdalena Frackowiak : Ένας «γυμνός» άγγελος

Σκέτος πειρασμός η... Magdalena Frackowiak. Ο πιο ποθητός «άγγελος» με το αψεγάδιαστο κορμί πραγματοποίησε ακόμα μια σέξι φωτογράφιση, αυτή τη φορά για το περιοδικό «Lui».

Ant1news

 

Συνηθίζει να... κολάζει με τις σούπερ σέξι φωτογραφήσεις της η πανύψηλη καλλονή Magdalena Frackowiak με το "αγαλματένιο" κορμί. Αυτή τη φορά το ο «καυτός» άγγελος της Victoria’s Secret, αφέθηκε στα χέρια του διάσημου φωτογράφου Mark Segal για τις ανάγκες του editorial του γαλλικού περιοδικού «Lui». Η Frackowiak με αισθησιασμό πόζαρε εντελώς γυμνή επιβεβαιώνοντας ότι κατέχει δίκαια τον τίτλο ενός από τα καλύτερα μοντέλα του κόσμου.  

Η πολωνέζα καλλονή γεννήθηκε πριν από 28 χρόνια και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις πασαρέλες το 2006, όπου κέρδισε τις εντυπώσεις. Από το 2010 βρίσκεται στην ομάδα των "αγγέλων" της Victoria’s Secret, κάτι που έχει εκτοξεύσει το κασέ της στα ύψη.

Η ρωσική «Vogue» την έχει συμπεριλάβει στη λίστα με τα καλύτερα μοντέλα του 2000. Στην ανάλογη λίστα την έχει συμπεριλάβει και η γνωστή ιστοσελίδα models.com.