X

Γιατί πλακώθηκε η αδελφή της Beyonce με τον γαμπρό της;

Ποιος είναι ο λόγος που η αδελφή της Beyonce πλάκωσε στο ξύλο τον Jay Z; Τι πυροδότησε την έκρηξη της ζηλιάρας Solange;

Ant1news

Γιατί πλακώθηκε στο ξύλο η Solange με τον άνδρα της αδελφής της, Beyonce, Jay Z; Τα σενάρια είναι πολλά και διάφορα. Σας παρουσιάζουμε τα δύο επικρατέστερα.

Το πρώτο σενάριο είναι ένα από αυτά που θα επινοούνταν για οποιανδήποτε τόσο στενό συγγενή διασημότητας: αυτό της ζήλιας. Ναι, η Solange θέλει να κάνει καριέρα-όπως η επιτυχημένη αδελφή της Beyonce. «Είναι ζηλιάρα» φέρεται να δήλωσε οικογενειακός τους φίλος στη βρετανική εφημερίδα DailyMail.

Η αντίδραση λοιπόν της Solange οφείλεται στο ότι ο Jay Z δεν τήρησε την υπόσχεσή του να την βοηθήσει να κάνει μουσική καριέρα. Εκείνη με τη σειρά της έγινε έξαλλη και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε.

Σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο το «μπαμ» που έγινε στο ασανσέρ είχε ξεκινήσει νωρίτερα, από το πάρτι ακόμα. Η αιτία του καβγά ήταν ότι άσημοι φίλοι της Solange πήγαν στο πάρτι απρόσκλητοι και με ακατάλληλη ενδυμασία και για να μπούν μέσα χρησιμοποίησαν το όνομα του Jay Z, με αποτέλεσμα ο ράπερ να γίνει έξαλλος.

«Δεν έφευγαν και έλεγαν συνεχώς είμαστε μαζί του και όχι μαζί της. Τότε η διοίκηση απευθύνθηκε στον σωματοφύλακα της Beyonce, Julius, και του είπε πως υπάρχει πρόβλημα», ισχυρίζεται ένας μάρτυρας.

Μόλις ο Jay Z κατάλαβε τι είχε συμβεί πήγε στην Solange και απαίτησε οι φίλοι της να μη χρησιμοποιούν το όνομά του. Εκείνη γύρισε και του είπε, απλά, ότι «θέλει να φύγει από το πάρτι» και ακολούθησε χαμός…