X

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ομαδικό βιασμό της Πάμελα Άντερσον

Η αποκάλυψη της Πάμελα Άντερσον ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά σε τρυφερή ηλικία από μία συμμορία επτά ατόμων συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Ant1news

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος διεθνώς από την αποκάλυψη της ηθοποιού Πάμελα Άντερσον πως κατά την εφηβεία της υπέστη ομαδικό βιασμό.

Η ίδια μίλησε σε εγκαίνια φιλανθρωπικού ιδρύματος στις Κάννες για τις οδυνηρές στιγμές που πέρασε με πολλές λεπτομέρειες και χωρίς να μασάει τα λόγια της.

«Ήθελα να εξαφανιστώ από προσώπου γης. Κακοποιήθηκα όταν ήμουν έξι ετών, με βίασαν στα 12, ενώ στην εφηβεία μου έζησα ξανά το μαρτύριο. Μόνο που αυτή τη φορά ήταν περισσότεροι» είπε η διάσημη σταρ και συνέχισε: «Η παιδική μου ηλικία δεν ήταν εύκολη. Παρά την αγάπη των γονιών μου κακοποιήθηκα από μία μπέιμπι σίτερ όταν ήμουν έξι ετών... Όταν ήμουν 12 ετών πήγα στο σπίτι του φίλου της μπέιμπι σίτερ και ο μεγαλύτερος αδερφός του θέλησε να μου μάθει τάβλι, το οποίο οδήγησε σε μασάζ και στη συνέχεια σε βιασμό. Ήταν η πρώτη σεξουαλική μου επαφή. Ήταν 25 ετών... Αργότερα, όταν ήμουν στην εφηβεία, το πρώτο μου αγόρι σκέφτηκε πως θα ήταν αστείο να με βιάσει με άλλους έξι φίλους του».

Οι αποκαλύψεις αυτές από την 46χρονη σταρ η οποία συνοδευόταν από τον μεγαλύτερο γιο της και τον σύζυγό της, Rick Salomon σόκαραν τους 200 και πλέον καλεσμένους στην εκδήλωση.

«Μετά από όλα αυτά ήταν δύσκολο για να μένα να εμπιστευτώ τους ανθρώπους. Δεν ήξερα γιατί έπρεπε να ζω. Με έσωσε η οικειότητα μου με τα ζώα. Τα δέντρα μου μιλούσαν. Προσευχόμουν στις φάλαινες με τα πόδια μου στον ωκεανό. Τα ζώα ήταν οι μόνοι φίλοι μου μέχρι που γεννήθηκαν τα παιδιά μου», είπε η Πάμελα Άντερσον εξηγώντας που οφείλεται η αγάπη της για τα ζώα.