X

Δώρο γάμου τα κέρδη από "ροζ" ταινία!

Τα κέρδη από την πορνοταινία που είχε παίξει η Κιμ Καρντάσιαν θα της κάνει δώρο γάμου ο συμπρωταγωνιστής της ράπερ Ray J...

Ant1news

Ο ράπερ Ray J αποφάσισε να πρωτοτυπήσει και να κάνει ένα ασυνήθιστο δώρο στην Κιμ Καρνάσιαν για το γάμο της με τον Κάνιε Γουέστ. Το δώρο είναι ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο προέρχεται από τα κέρδη από την ροζ ταινία που γύρισαν μαζί.

Επτά χρόνια μετά από την πρώτη του κυκλοφορία, το πορνό της Κιμ με τον ράπερ συνεχίζει να πουλάει. Ωστόσο, η ζωή της τηλεπερσόνας από τότε έχει αλλάξει σχεδόν ριζικά καθώς έγινε μητέρα και αποφάσισε να νοικοκυρευτεί.

Ο πρώην αγαπημένος της Ray J, ακούγοντας ότι θα παντρευτεί για τρίτη φορά αποφάσισε να της κάνει ένα διαφορετικό δώρο, ίσως επειδή θέλει να της θυμίσει τι ακριβώς έκανε μαζί του, με λεπτομέρειες...

Σύμφωνα με το ΤΜΖ λοιπόν ο ράπερ θα δώσει στον Κάνιε και την Κιμ ένα «φακελάκι» με τα κέρδη από την ερωτική τους ταινία για τους 4 πρώτους μήνες του 2014.

Το ακριβές ποσό δεν έχει ακόμη κοινοποιηθεί, αλλά υπολογίζεται γύρω στα 50.000 δολάρια. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας από την εταιρεία που κυκλοφόρησε την ερωτική ταινία της Κιμ, τα συνολικά κέρδη ανέρχονται μέχρι στιγμής στα 50 εκατομμύρια δολάρια.

Είναι βέβαια πολύ πιθανό η Κιμ Καρντασιάν και  ο Κάνιε Γουέστ να μην κάνουν αποδεκτό ένα τέτοιο δώρο. Και πολύ καλά θα κάνουν, γιατί σ' αυτή την περίπτωση ο Ray J προτίθεται να τα διαθέσει σε ...φιλανθρωπικό ίδρυμα!

Το σίγουρο είναι ότι έτσι κάνει τζάμπα διαφήμιση στην ταινία που συνεχίζει να πουλάει.