X

Υπό όρους στον γάμο της Καρντάσιαν η Μπιογιονσέ

Όσο πλησιάζει ο «γάμος της χρονιάς» ανάμεσα στην Κιμ Καρντάσιαν και στον Κανιε Γουέστ τόσο κορυφώνεται η αγωνία για το αν θα παραβρεθεί ή όχι η Μπιογιονσέ στο μυστήριο.

Ant1news

Ο χρόνος για τον πολυαναμενόμενο  γάμο της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα και στο επίκεντρο εξακολουθεί να βρίσκεται το ερώτημα αν θα πάει τελικά η Μπιγιονσέ στο μυστήριο, για να ευχηθεί από κοντά στους μελλόνυμφους.

Όπως όλα δείχνουν, τελικά φαίνεται ότι η σούπερ σταρ συμφώνησε την τελευταία στιγμή να παρευρεθεί  και πώς θα μπορούσε να μην το κάνει, αφού ο σύζυγός της και καλός φίλος του γαμπρού, Jay Z, θα είναι και ο κουμπάρος!

Σύμφωνα με την Dailymail, ο Jay Z θα είναι ο κουμπάρος στον χλιδάτο γάμο που θα γίνει το Σάββατο στο Castello Belvedere της Φλωρεντίας. Άλλωστε οι δύο άντρες συνδέονται με μία δυνατή και πολύχρονη φιλία, η οποία τώρα θα επισφραγιστεί και με μια κουμπαριά!

Τα διάσημα ζευγάρια εμφανίστηκαν μαζί δημόσια το 2012 στα BET Award στο Λος Άντζελες, από τότε δεν τους έχουμε ξαναδεί να βγαίνουν παρέα και ίσως αυτό να οφείλεται στο ότι η Μπιγιονσέ θεωρεί την τηλεπερσόνα Κιμ Καρντασιάν σταρ β’ διαλογής.

Χαρακτηριστικό είναι ότι δέχτηκε να γίνει ο σύζυγός της κουμπάρος, αλλά με τον όρο ότι δεν θα υπάρχει κανένα πλάνο από την τελετή που να δείχνει είτε την ίδια τη Μπιγιονσέ είτε την κόρη της Blue Ivy.

Πρακτικά βέβαια ίσως να μην είναι αυτό εφικτό καθώς ο γάμος βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και το κανάλι Ε!, το οποίο προβάλει το ριάλιτι σόου των Καρντάσιαν, έχει δώσει εκατομμύρια προκειμένου να εξασφαλίσει την αποκλειστική μετάδοση της τελετής.