X

«Δημόσιος» καβγάς της Rihanna με πασίγνωστο ηθοποιό!

Άγριος καβγάς ξέσπασε στο Twitter μεταξύ της Rihanna και του ηθοποιού Charlie Sheen.

Ant1news

Βαριές κατηγορίες, χαρακτηρισμοί και αλληλοκατηγορίες αντάλλαξαν διαδικτυακά η δημοφιλής τραγουδίστρια Rihanna με τον πασίγνωστο ηθοποιό Charlie Sheen.  Τι στάθηκε όμως αφορμή κι άναψαν τα αίματα;

Όλα ξεκίνησαν όταν ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε με την αρραβωνιαστικιά του στο εστιατόριο Giorgio Baldi της Καλιφόρνια. Εκείνο το βράδυ εκεί ήταν και η Rihanna, η οποία καθόταν σε άλλο τραπέζι με άλλη παρέα. Ο Charlie Sheen που δεν ήθελε να χαλάσει χατίρι στην αγαπημένη του εκείνο το βράδυ, αφού είχε τα γενέθλιά της, προσπάθησε να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία της να γνωρίσει από κοντά την Riri την οποία και φώναξε για λίγο στο τραπέζι.  Η τραγουδίστρια αρνήθηκε να πάει λέγοντας ότι υπήρχαν πάρα πολλοί φωτορεπόρτερ.

Ο ηθοποιός ανέφερε το συγκεκριμένο περιστατικό στον λογαριασμό του στο Twitter γράφοντας: «Μας άφησες τις καλύτερες Bday εντυπώσεις ή μάλλον δεν είμαστε τόσο KOOL ώστε να αξίζουμε έναν χαιρετισμό από την Princess (ή μήπως να έλεγα της ηλίθιας;)». Και δεν έμεινε εκεί, συνέχισε σχολιάζοντας: «Αχ Rihanna, το Halloween αργεί ακόμη, όμως είναι πολύ ωραίο να δοκιμάζεις τις στολές σου δημοσίως. Να λέμε την αλήθεια, ήταν μεγάλη μου χαρά που δεν σε γνώρισα. Σαφώς δεν έχουμε τίποτα κοινό και θα έπρεπε να έδειχνες λίγο σεβασμό σε εκείνους που έχουν περάσει πριν από εσένα. Φαντάζομαι χρειαζόσουν αυτά τα πολύτιμα 84 δευτερόλεπτα να τοποθετήσεις αυτή την κακή περούκα πριν φύγεις από το εστιατόριο. Και άκου μια συμβουλή από έναν βετεράνο, αν δεν θες να ενοχλείσαι απλά μην βγαίνεις από το σπίτι σου. Και αν αυτό το “Prison of Fame’, είναι ανησυχητικό και δύσκολο για σένα, τότε παραιτήσου μικρή»!

Η Rihanna φυσικά και του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον γριά βασίλισσα, που φοράει πάνες! Ο Charlie κατέληξε ζητώντας της να κάνει στην «Καλή Βασίλισσα» μια χάρη και να παρευρεθεί στα υπόγεια του παλατιού, όπου εκεί υπάρχουν φίδια και ποντίκια!