X

Η Kate Upton, το γλειφιτζούρι και η ανασφάλεια για το μπούστο της

Για τον ανδρικό πληθυσμό αποτελεί «αντικείμενο» θαυμασμού, για την ίδια όμως λειτουργεί περισσότερο ως… βάρος. Ο λόγος για το πληθωρικό στήθος της Kate Upton.

Ant1news

Αντικείμενο πόθου και θαυμασμού για μεγάλη μερίδα του ανδρικού πληθυσμού η Kate Upton, και ιδιαίτερα το πληθωρικό της μπούστο. Όμως αυτό που οι εκπρόσωποι του ισχυροί φίλου δεν χορταίνουν να απολαμβάνουν σε κάθε της φωτογράφιση, φαίνεται πως για την ίδια είναι μάλλον βάρος…

Όπως μάλιστα εξομολογείται για άλλη μια φορά, μερικές φορές δεν της αρέσει κάν…

Παρ όλα αυτά, σαν καλή επαγγελματίας φροντίζει να βάζει στην άκρη την «ανασφάλειά» της και να αναδεικνύει το πλούσιο στήθος της σε κάθε της φωτογράφιση.

Έτσι και σε αυτή για το περιοδικό ΜΕΝ, η ξανθιά σεξοβόμβα, «προτάσσει το δυνατό της σημείο, το οποίο αναδεικνύει με σέξι εσώρουχα και σε συνδυασμό με τις αισθησιακές πόζες της ανεβάζει κατακόρυφα τη θερμοκρασία…

Στη συνέντευξη που συνοδεύει την «καυτή» φωτογράφιση, η Kate Upton επαναλαμβάνει την ανασφάλειά της, λέγοντας πως δεν είναι ενθουσιασμένη με το στήθος της, ενώ απολαμβάνοντας ένα γλειφιτζούρι, εξομολογείται και για τις απολαύσεις της στη ζωή: «Δεν θα... λιμοκτονήσω απλώς και μόνο για να μείνω λεπτή. Θέλω να απολαύσω τη ζωή και δεν μπορώ χωρίς να τρώω».