X

Χλιδή και απρόοπτα στο πάρτι του Σκορπιού

Με απρόοπτα και χωρίς πληροφορίες, παρά τους δεκάδες συγκεντρωμένους παπαράτσι στο Σκορπιό, κύλησε η βραδιά του πολυσυζητημένου πάρτι της Ριμπολόβρεφ.

Ant1news

Η προετοιμασία που είχε ξεκινήσει εδώ και μέρες φάνηκε αρκετή για να πάνε όλα όπως έπρεπε στο μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς, αυτό της Εκατερίνας Ριμπολόβρεφ, για τα 25α γενέθλιά της.

Το νησί του Ωνάση βρήκε την από χρόνια χαμένη του αίγλη, από τους νέους ιδιοκτήτες του.

Στο καταπράσινο νησί είχαν στηθεί τρεις σκηνές κι ένας τεράστιος γερανός κράταγε μία τέντα από πάνω τους, προστατεύοντας τους καλεσμένους, τόσο από τον καιρό, όσο και από τα αδιάκριτα βλέμματα…

Στα νερά γύρω από τον Σκορπιό είχαν αράξει τα πολυτελή σκάφη και κότερα των καλεσμένων, ενώ σε μεγαλύτερη ακτίνα υπήρχαν τα σκάφη του Λιμενικού, περιπολώντας την περιοχή. Υπάρχει απαγορευτικό από τις 12:00 χθες το μεσημέρι, το οποίο θα ισχύει μέχρι και τις 0:00 σήμερα το βράδυ.

 Το απρόοπτο της βραδιάς….

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το πάρτι μία από τις καλεσμένες είχε ένα ατύχημα. Η γυναίκα, στενή φίλη της οικοδέσποινας, τραυμάτισε το πόδι της και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λευκάδας.

Μέσα στην οργάνωση του πάρτι ήταν και η ιατρική κάλυψη, από ελβετική εταιρεία, η οποία προσγείωσε άμεσα το ελικόπτερό της, για τη μεταφορά της τραυματία και σε συνεργασία με το Δήμο της Λευκάδας, περιέθαλψε την παθούσα.