X

Βέρα… στο αριστερό ετοιμάζεται να βάλει η Adele Exarchopoulos

Ένα έρωτα μεγάλο φαίνεται πως ζει η Adele Exarchopoulos η  οποία πιάστηκε στα πράσα από τον φωτογραφικό φακό να ανταλλάσει καυτά φιλιά και αγκαλιές δημοσίως με τον γάλλο σύντροφό της στην πόλη του φωτός.

Ant1news

Αχώριστοι είναι η 21χρονη ηθοποιός Adele Exarchopoulos με τον σύντροφο της, επίσης ηθοποιό Jeremie Laheurte τη στιγμή που οι φήμες οργιάζουν ότι ετοιμάζονται να φορέσουν βέρα στο αριστερό.

Μάλιστα οι παπαράτσι συνέλαβαν την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό να φιλιέται με τον αγαπημένο της Jeremie Laheurte σε δρόμο του Παρισιού, και παρόλο που αντιλήφθηκε τους φωτογράφους δεν έδειχνε να ενοχλείται.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού «People & Life» το ζευγάρι εθεάθη να δοκιμάζει δαχτυλίδια αρραβώνα σε μερικά από τα πιο καλά καταστήματα στο Παρίσι. O 23χρονος Jeremie Laheurte είναι Γάλλος ηθοποιός, γνωστός από την ταινία «La Vie d’Adele» στην οποία εμφανιζόταν με την Adele.

Η Adele γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 1993 στο Παρίσι, όπου και μεγάλωσε. Η καριέρα της άρχισε από πολύ μικρή ηλικία, καθώς μόλις 9 ετών εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο, στα 13 της έπαιξε στην τηλεόραση και ένα χρόνο μετά στον κινηματογράφο.