X

Τι έγινε στο πάρτι της Ριμπολόβλεβα στο Σκορπιό;

Με…φειδώ έρχονται οι πληροφορίες για το πάρτι της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα , που για πολλούς είναι το «πάρτι της χρονιάς».

Ant1news

Δεκάδες φωτογράφοι από όλον τον κόσμο βρίσκονται όσο πιο κοντά μπορούν στον Σκορπιό, για να πάρουν έστω και μία εικόνα από το πάρτι της νέας του ιδιοκτήτριας, το οποίο γίνεται κάτω από άκρα μυστικότητα, οι εικόνες ωστόσο που βγαίνουν στη δημοσιότητα είναι αρκετές, αλλά όχι και τόσο ενδεικτικές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν, το πρόσφατα ανακαινισμένο νησί έχει γεμίσει με συντριβάνια και πολλά τουριστικά τρενάκια, για να κινούνται οι περίπου 120 καλεσμένοι του, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Λίγο πριν την έναρξη του πάρτι, το νησί φωταγωγήθηκε και λίγο μετά την άφιξη των καλεσμένων άρχισαν οι εκπλήξεις και τα φαντασμαγορικά σόου.

Ακροβάτες που χόρευαν πάνω στο νερό και χορευτές πάνω σε τζετ σκι είναι μερικές από τις επιδείξεις που έγιναν για τους εκλεκτούς καλεσμένους της 25χρονης Εκατερίνα, ενώ κάποια στιγμή άρχισαν τα παιχνίδια στα οποία συμμετείχαν και αυτοί. Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού έπαιξαν οι διασημότητες του κόσμου ντυμένοι πειρατές, στις ακτές που η Τζάκι Κένεντι Ωνάση απολάμβανε τα μπάνια και τα καλοκαίρια της.

Η μεγάλη έκπληξη ωστόσο του πάρτι, η Beyonce, η οποία υποτίθεται ότι θα τραγουδούσε το Happy Brithday στην εορτάζουσα, δε φαίνεται να παρέστη στο πάρτι, αφού τις ίδιες ώρες βρισκόταν στη Νέα Υόρκη, από όπου πόσταρε και φωτογραφίες στο Instagram. Το αν έστησε την Εκατερίνα ή ήταν φήμη που η 25χρονη διέδωσε για να αποδώσει επιπλέον "γκλαμουριά" στο πάρτι της παραμένει άγνωστο...

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της οικογένειας Σεργέι Τσερνίτσιν: «Η Κάτια επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της στην Ελλάδα επειδή εκτιμά τη χώρα και τους ανθρώπους της. Αισθάνεται πολύ κοντά στην Ελλάδα και τους ανθρώπους της, που την ενέπνευσαν να ζητήσει από τους καλεσμένους της αντί να της φέρουν δώρα, να δωρίσουν χρήματα για να στηρίξουν τις φιλανθρωπίες της οι οποίες θα βοηθήσουν τα παιδιά στη Λευκάδα και στην υπόλοιπη Ελλάδα».

Οι φήμες λένε ότι το κρασί που έρρεε στο πάρτι άξιζε 30.000 ευρώ, ενώ το συνολικό κόστος της υπερπαραγωγής, μαζί με την ανακαίνιση του νησιού, έφτασε τα 4 εκατομμύρια ευρώ.