X

Διάσημα παντρεμένα ζευγάρια που... κράτησαν στον χρόνο!

Με αφορμή το χωρισμό του Antonio Banderas με την Melanie Griffith μετά από 18 χρόνια γάμου, σας παρουσιάζουμε διάσημα ζευγάρια που αντέχουν ακόμα...

Ant1news

Είναι πραγματικά λυπηρό  να ακούς ότι η Melanie Griffith και ο Antonio Banderas χωρίζουν μετά από 18 χρόνια γάμου.

Ωστόσο, για τα δεδομένα του Χόλυγουντ η σχέση τους μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη, αφού αυτό που κυριαρχεί στον κόσμο των διασήμων είναι το εφήμερο.

Πάντως, υπάρχουν και εξαιρέσεις καθώς αρκετοί είναι οι γάμοι αστέρων  που έχουν κρατήσει στον χρόνο και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για τους υπόλοιπους.

Σας παρουσιάζουμε παντρεμένα ζευγάρια που κράτησαν στον χρόνο και ζουν μετά από χρόνια μαζί ευτυχισμένα.

Tom Hanks - Rita Wilson

 Ο Tom Hanks είναι παντρεμένος με την Rita Wilson τα τελευταία 25 χρόνια και δηλώνει ευτυχισμένος. Είναι ο δεύτερος γάμος του, όμως στο πρόσωπο της Ρίτα βρήκε την οικογενειακή σταθερότητα.

Steven Spielberg - Kate Capshaw

Ο Steven Spielberg ζει ευτυχισμένος με την δεύτερη σύζυγό του, την ηθοποιό Kate Capshaw για περίπου 22 χρόνια, μετά τον χωρισμό του από την Amy Irving.

Kevin Bacon- Kyra Sedgwick

Παντρεμένος με την ηθοποιό Kyra Sedgwick είναι τα τελευταία 25 χρόνια ο Kevin Bacon. Όταν είναι μακριά από την σύζυγό του, ανυπομονεί να την δει. Μιλούν πολύ και κάνουν ο ένας τον άλλον να γελά, δηλώνει ο Kevin Bacon.

Will Smith - Jada Pinkett Smith

Παρά τις φήμες για χωρισμό που κάθε τόσο κάνουν τον γύρο του κόσμου ο Will Smith και η σύζυγος του Jada Pinkett Smith είναι 17 χρόνια παντρεμένοι και συνεχίζουν… Έχουν κατηγορηθεί ότι έχουν μια ελεύθερη σχέση, ωστόσο η Jada το αρνείται και απαντά, μέσω Facebook: «O Will κι εγώ μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε γιατί εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε μια ελεύθερη σχέση αλλά μια μεγάλη σχέση».

Hugh Jackman – Deborra Lee Furness

Ο γοητευτικός Hugh Jackman γιόρτασε την 18η επέτειο γάμου του με την σύζυγό του Deborra-Lee Furness τον περασμένο Απρίλιο. Ο Jackman έχει πει για την στιγμή που γνώρισε την γυναίκα του: «Είμαι ένας αναποφάσιστος άνθρωπος. ‘Όταν συνάντησα την Deb, δεν ξέρω τι ήταν. Ήταν το πιο ξεκάθαρο πράγμα για μένα. Ήξερα 100%».

Michael J Fox - Tracy Pollan

Ο Michael J Fox και η σύζυγός του Tracy Pollan είναι παντρεμένοι 25 χρόνια. Ένας γάμος που κράτησε παρά το πρόβλημα αλκοολισμού του J Fox και στην συνέχεια το πρόβλημα υγείας, καθώς πάσχει από Πάρκινσον. 

Christopher Guest - Jamie Lee Curtis

Η Jamie Lee Curtis ήξερε ότι θα παντρευτεί τον  Christopher Guest όταν τον είδε σε ένα περιοδικό… Και βγήκε αληθινή αφού μετρούν 28 χρόνια γάμου.

David Bowie - Iman

David Bowie και Iman είναι παντρεμένοι 21 χρόνια. Αυτός ροκστάρ, αυτή διάσημο μοντέλο. Παράξενο, όμως, ότι ο γάμος τους αντέχει στον χρόνο. Πως; Ρωτήστε τον David Bowie!

Bono - Ali Hewson

Είκοσι χρόνια γάμου μετρά και ο τραγουδιστής των U2 Bono με την αγαπημένη του Ali Hewson.

Denzel Washington - Pauletta Washington 

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελούν οι Denzel Washington και Pauletta Washington, καθώς είναι παντρεμένοι 29 χρόνια, ωστόσο είναι μαζί συνολικά 37!

Michelle Pfeiffer - David E. Kelley

Η Michelle Pfeiffer γιόρτασε την 20η επέτειο γάμου της με τον σκηνοθέτη David E. Kelley. Είμαι πραγματικά πολύ τυχερή, είπε η ίδια.

Warren Beatty - Annette Bening

Η Annette Bening παντρεύτηκε τον θρυλικό γυναικά Warren Beatty τον Μάρτιο του 1992 και από τότε δεν ξανακοίταξαν πίσω.